Selena Gomez: Αυτό είναι το νέο “καταφύγιο” της διάσημης entertainer στο Λος Άντζελες

Μπορεί μια πόρτα να κλείνει, αλλά μια άλλη ανοίγει. Και αυτό ισχύει κάπως κυριολεκτικά στην περίπτωση της Selena Gomez, αφού δεν χρειάστηκε παρά ελάχιστους μήνες για να εντοπίσει και να αγοράσει ένα καινούριο σπίτι. Ναι, φυσικά και δεν ήταν… άστεγη από όταν αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλή της στο Τέξας, αλλά η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός αναπλήρωσε το κενό με μια νέα προσθήκη στη συλλογή ακινήτων της, αυτή τη φορά στη γειτονιά του Studio City στο Los Angeles! Η Τεξανή star φαίνεται πως ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι των αγοραπωλησιών, μιας και από το 2011 έχει αλλάξει τέσσερις κατοικίες και δεν φαίνεται πως πρόκειται να κατασταλάξει πολύ άμεσα!

Η νέα μονοκατοικία της entertainer κόστισε 2.249 εκατομμύρια δολάρια, ενώ πρόκειται για ένα κτίριο του 1951 που έχει ανακαινιστεί πλήρως για να παρέχει στους διάσημους και πλούσιους ιδιοκτήτες του όλες τις ανέσεις! Με έκταση σχεδόν 300 τ.μ., το νέο σπίτι της πρώην Disney star διαθέτει πέρα από τους αχανείς κοινόχρηστους χώρους, τέσσερα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, μια βιβλιοθήκη, έναν ξενώνα και φυσικά κουζίνα που θα ζήλευαν ακόμη και τα βραβευμένα gourmet εστιατόρια της Αμερικής!

Η προσωπική κρεβατοκάμαρα, δηλαδή το master υπνοδωμάτιο, της Selena Gomez διαθέτει δύο γκαρνταρόμπες πέρα από τις “συνηθισμένες” ντουλάπες, ενώ το en suite μπάνιο της θυμίζει περισσότερο πολυτελές σπα! Η ιδιοκτησία ολοκληρώνεται με τον απέραντο κήπο, ο οποίος κοσμείται από την πετρόχτιστη πισίνα, σπα, πλίθινα μονοπάτια, χτιστό barbecue και αρκετή βλάστηση, όπως οπωροφόρα δέντρα, λαχανικά και αμπελώνας.

Η διακοσμητική γραμμή που έχει ακολουθήσει η αγαπημένη του τραγουδιστή Weeknd κινείται σε περισσότερο cozy και comfy “ρυθμούς”, ενώ οι περισσότεροι χώροι θυμίζουν τον κλασικό αμερικανικό σχεδιασμό με το τούβλο, την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν. Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όπως το λευκό, η ώχρα και το μπεζ της άμμου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα δωμάτια, εκτός από τις κρεβατοκάμαρες που ξεχωρίζουν μεταξύ τους με περισσότερο customized στοιχεία.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να πάρεις μια γεύση από το τωρινό σπίτι της Selena Gomez, πριν αποτελέσει και αυτό… παρελθόν για τη διάσημη Αμερικανίδα.

Εξωτερική λήψη του σπιτιού, όπως φαίνεται από το πλακόστρωτο που οδηγεί στην είσοδό του.

Το κεντρικό καθιστικό του σπιτιού είναι “ανοιχτό” προς την κουζίνα, την τραπεζαρία και το δεύτερο σαλόνι, με την comfy διάθεση να κυριαρχεί παντού.

Το δεύτερο σαλόνι της μονοκατοικίας μοιάζει ελαφρώς πιο ιδιωτικό και “ζεστό” με το ξύλινο πάτωμα και το τούβλο να κλέβουν την παράσταση.

Η gourmet κουζίνα της Selena είναι διακοσμημένη με τις τελευταίες τάσεις του interior design, αφού το μάρμαρο και ο χαλκός είναι τα must have υλικά της χρονιάς.

Η minimal τραπεζαρία πλαισιώνεται από περισσότερο κλασικές και american family γραμμές.

Στο master υπνοδωμάτιο της τραγουδίστριας και ηθοποιού “πρωταγωνιστεί” το oversized πανύψηλο κρεβάτι και οι neutral χρωματισμοί.

Η βιβλιοθήκη του σπιτιού χρησιμεύει και ως home cinema, αλλά και χώρος ψυχαγωγίας.

Το γραφείο της Selena που θα μπορούσε να μετατραπεί και σε studio ηχογραφήσεων.

Η πετρόχτιστη πισίνα του σπιτιού που κοσμεί τον καταπράσινο κήπο.

Το εξωτερικό lounge για τις χαλαρές στιγμές της star με τους φίλους και το σύντροφό της.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image

And More