Σπίτια διασήμων: Δες το διαμέρισμα που μόλις αγόρασε η Robin Wright!

Σίγουρα η Claire Underwood θα έδινε την έγκρισή της για αυτό το υπέροχο διαμέρισμα που μόλις απέκτησε η Robin Wright που την υποδύεται. Η αγαπημένη ηθοποιός αγόρασε ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία του 1922 στο West Village όπου πολλοί διάσημοι επιλέγουν να αγοράσουν σπίτι για να ζήσουν στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για ανακαινισμένη κατοικία με συνολικά 5 δωμάτια, εκ των οποίων τα δύο είναι υπνοδωμάτια και άνετους χώρους με θέα στο Empire State Building.
Το ποσό αγοράς κυμάνθηκε στα 3 και κάτι εκατομμύρια δολάρια σε μια περιοχή που είναι περιζήτητα τα σπίτια. Σύμφωνα με την περιγραφή του μεσιτικού γραφείου, το διαμέρισμα έχει πολύ χαμηλά κοινόχρηστα και κόστος συντήρησης αλλά και μεγάλη έκπτωση φόρου ενώ είναι κατάλληλο για επιλεκτική διαμονή, δηλαδή όπως φαίνεται η Robin το θέλει για κατοικία μόνο όταν θα επισκέπτεται τη Νέα Υόρκη. Στα 50 της χρόνια, με μια πολύ επιτυχημένη καριέρα, δύο γάμους, δύο παιδιά και μία πρόταση γάμου που τελικά απέρριψε, η Robin είναι ελεύθερη κι ωραία να κατοικεί όπου θέλει!


Η πρόσοψη του προπολεμικού κτιρίου που στεγάζει το νεό απόκτημα της Robin.


Το διαμέρισμα είναι κυρίως λευκό και ξεχωρίζουν τα κατάμαυρα πλαίσια όπως στο σαλόνι το υπέροχο παράθυρο με θέα τη Νέα Υόρκη.


Και πιο συγκεκριμένα η Ρόμπιν από το παράθυρό της θα βλέπει το επιβλητικό Empire State Building.


Οι μεγάλες μαύρες κάσες δημιουργούν μια πολύ μοντέρνα αντίθεση με τους λευκούς τοίχους και αποπνέουν κομψότητα.


Η πλήρως ανακαινισμένη κουζίνα είναι μικρή αλλά πλήρως λειτουργική!


Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι ένας υπέροχος χώρος χαλάρωσης!

And More