The Weeknd: Αυτή είναι η έπαυλη που μόλις αγόρασε στο Los Angeles

Από κάποιους χαρακτηρίζεται μουσική ιδιοφυΐα, ενώ τα τελευταία χρόνια το wonder boy, που ξεκίνησε την καριέρα του “ανεβάζοντας” τραγούδια στο youtube και εκδίδοντας mixtapes, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, όχι μόνο ως μουσικός, αλλά και ως… γόης. Πάντως, ο 27χρονος The Weeknd ή κατά κόσμον Abel Makkonen Tesfaye συνεχίζει να κερδίζει συνεχώς έδαφος στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, ενθουσιάζοντας κοινό και μουσικούς, ενώ μάλλον προκαλεί σκιρτήματα στις έφηβες ανά τον κόσμο (αν και την καρδιά του φαίνεται πως έχει “κλέψει” η Selena Gomez)! Ωστόσο, το πιο πρόσφατο βήμα του δημιουργού του Starboy δεν αφορά τα επαγγελματικά σχέδιά του, αλλά την προσωπική ζωή του και συγκεκριμένα τη… διαμονή του. Γιατί ο νεαρός τραγουδιστής που τόσο αγαπά το Los Angeles, αποφάσισε να αγοράσει μια υπερπολυτελή έπαυλη στην περιοχή Hidden Hills (καθόλου τυχαία η επιλογή αν σκεφτείς το μεγάλο hit song του The Hills!), που κόβει την ανάσα τόσο με το μέγεθός της, όσο και με τις ανέσεις που προσφέρει!

Η νέα μονοκατοικία του The Weeknd, που αγγίζει τα 1.115 τ.μ. και βρίσκεται σε μια ιδιωτική έκταση 12 στρεμμάτων, αγοράστηκε έναντι 19.995 εκατομμύρια δολάρια και διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια και 11 μπάνια, ενώ το πιο συγκλονιστικό χαρακτηριστικό της είναι πως περιλαμβάνει ειδικό υπαίθριο χώρο με σκέπαστρο για πάρτι που περιλαμβάνει ειδικές εγκαταστάσεις για νυχτερινά bonfire, εκτενή πλακόστρωτα και έναν τεράστιο οχταθέσιο στάβλο για άλογα. Ο δρόμος που οδηγεί στο σπίτι περιβάλλεται από πανύψηλα ελαιόδεντρα, ενώ όλος ο κήπος παραπέμπει σε δασώδεις εκτάσεις!

Το εσωτερικό της καινούριας έπαυλης του ταλαντούχου The Weeknd χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια και την “ήρεμη” φινέτσα, ενώ η είσοδός της είναι κατασκευασμένη από μέταλλο και γυαλί, με ύψος επτά μέτρα! Από την εκθαμβωτική είσοδο ξεκινά ο τεράστιος ενιαίος χώρος του καθιστικού και της κουζίνας (που έχει διαστάσεις και ανέσεις επαγγελματικής εγκατάστασης), ενώ επικοινωνεί και με το εξωτερικό lounge του σπιτιού. Στους επιπλέον χώρους της κατοικίας περιλαμβάνονται ένα μουσικό lounge, γυμναστήριο, αίθουσα προβολών, κελάρι και επτά δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Η δε master κρεβατοκάμαρα διαθέτει δύο ξεχωριστές γκαρνταρόμπες για τον μουσικό, ένα oversized ατμοντούζ και μια υπέροχη πέτρινη μπανιέρα.

Πέρα, όμως, από την κυρίως οικία, το μοναδικό ακίνητο έχει και έναν ξεχωριστό ξενώνα περίπου 100 τ.μ., με δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Επίσης, στον κήπο, πέρα από το χώρο εκδηλώσεων και το εξωτερικό lounge του νέου ιδιοκτήτη, βρίσκεται και η ειδυλλιακή πισίνα με θαλασσινό νερό, ένα σπα που μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα δέκα άτομα, μια κουζίνα εξωτερικού χώρου και ένα ολοκληρωμένο μπάρμπεκιου!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο καινούριο απόκτημα του The Weeknd!

Η εξωτερική όψη της υπερπολυτελούς έπαυλης του The Weeknd στην περιοχή Hidden Hills του Los Angeles.

Ο προθάλαμος που βρίσκεται δίπλα στο πανύψηλο φουαγιέ της μονοκατοικίας και οδηγεί στο δεύτερο όροφο.

Η υπερμεγέθης τραπεζαρία “κινείται” σε γήινες αποχρώσεις, ενώ το ξύλο τόσο στο πάτωμα, όσο και στις ακατέργαστες επιφάνειες κυριαρχεί στο χώρο μαζί με τις μεταλλικές λεπτομέρειες.

Η τεράστια κουζίνα της κατοικίας με τους λευκούς τόνους και τα υπερπολυτελή μάραμαρα θα μπορούσε να ανήκει και σε… χώρο εστίασης.

Ένα από τα εννέα υπνοδωμάτια της έπαυλης, όπου οι έντονες αποχρώσεις και η boho διάθεση δίνουν μια περισσότερο contemporary αίσθηση στη διακόσμηση.

Μία ακόμη από τις κρεβατοκάμαρες του σπιτιού, που “παίζει” σε πιο ουδέτερους τόνους, όπου το taupe κυριαρχεί σε όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες.

Μία από τις ιδιωτικές γκαρνταρόμπες που περιλαμβάνονται στο master υπνοδωμάτιο του The Weeknd.

Το γραφείο του τραγουδιστή ακολουθεί περισσότερο κλασικές γραμμές, ενώ το κάδρο της Marilyn Monroe πάνω από το τζάκι δίνει μια pop πινελιά στο χώρο.

Η αίθουσα προβολών “κινούνται” επίσης σε κλασικές και μπαρόκ ρυθμούς, δίνοντας αίσθηση πολυτέλειας, αλλά και χαλάρωσης στο δωμάτιο.

Το master μπάνιο του σπιτιού που συνοδεύει το υπνοδωμάτιο του τραγουδιστή είναι η επιτομή της minimal φινέτσας, με το λευκό να είναι “πρωταγωνιστής” και το φυσικό φως να ολοκληρώνει την εικόνα με μαγικό τρόπο.

Άποψη της πισίνας και του στεγασμένου χώρου εκδηλώσεων, όπως φαίνεται από τις βεράντες της έπαυλης.

And More