Uma Thurman: Δες το πολυτελές σπίτι της στη Νέα Υόρκη!

Η δίμετρη, ξανθιά και… φονική Uma Thurman, μούσα του Ταραντίνο, δύο φορές παντρεμένη, χωρισμένη και με τρία παιδιά ξέρει πώς να επιλέγει τα πολυτελή σπίτια που κατοικεί! Ένα από αυτά βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και πρόκειται για ένα διώροφο στο Μανχάταν που διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα ατού που πρέπει να έχει ένα νεοϋορκέζικο, ακριβό σπίτι: θέα σε πάρκο. Και συγκεκριμένα στο ιδιωτικό Gramercy Park. Το σπίτι βρίσκεται σε ένα κτίριο του 1910 που επανασχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Paul Scott.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος διαθέτει εξαιρετική φινέτσα και πολλές ανέσεις όπως τζάκι, ψηλά ταβάνια, χαμάμ, 5 κρεβατοκάμαρες, 3 μπάνια, wc και μια έκταση 280 περίπου τετραγωνικών. Στον πρώτο όροφο υπάρχει μια υπέροχη ανακαινισμένη κουζίνα με πάγκο από καρυδιά και χάλκινο νεροχύτη ενώ το σπίτι διαθέτει μεγάλη βεράντα με θέα στο πάρκο. Άλλο ένα ατού είναι τα θερμαινόμενα πατώματα.

Η πολυτελής αυτή κατοικία -ω! Τι έκπληξη!-πωλείται και η κυρία Thurman ζητάει 6,25 εκατομμύρια δολάρια και όχι αδίκως αν κρίνουμε και από τις φωτογραφίες!

Το σαλόνι του σπιτιού διαθέτει ένα κομψό τζάκι.


Μια κομψή τραπεζαρία με θέα στο πάρκο είναι open plan με την κουζίνα.


Το διαμέρισμα διαθέτει και οφίς και βιβλιοθήκη.


Η ανακαινισμένη κουζίνα διαθέτει έναν υπέροχο πάγκο από ξύλο καρυδιάς και μεγάλο ψυγείο.


Μία από τις βασικές κρεβατοκάμαρες με θέα το πάρκο.


Ένα από τα μπάνια-χαμαμ με μοναδική μαρμάρινη μπανιέρα και αψιδωτό ταβάνι.

And More