Whitney Port: Η αγαπημένη τηλεπερσόνα του MTV επιστρέφει στο L.A. και το σπίτι της θα σε ενθουσιάσει

Αν είσαι fan του MTV (που είσαι!), τότε σίγουρα θα σου έχει λείψει πολύ η Whitney Port και οι επαγγελματικές περιπέτειές της! Το δακρύβρεχτο “αντίο” που χρειάστηκε να πει στη συμπρωταγωνίστριά της Lauren Conrad και το πολυαγαπημένο της Los Angeles στην τέταρτη σεζόν του “The Hills” για να κυνηγήσει τα όνειρά της στη Νέα Υόρκη και την καριέρα της στο πλάι της Diane von Fürstenberg, αλλά και το ολόδικό της reality show “The City” που μας άφησε μετά από μόλις δύο κύκλους επεισοδίων, κατάφεραν να κάνουν τη Whitney αγαπημένη περσόνα όλης της Αμερικής! Από τότε ο καιρός έχει περάσει, η Whitney έχει προχωρήσει τη ζωή και την καριέρα της ως σχεδιάστρια μόδας στο προσωπικό label της “Whitney Eve”, ενώ με το σύζυγό της Tim Rosenman περιμένουν το πρώτο παιδί τους. Και μέσα σε όλες αυτές τις αλλαγές και τις προσωπικές επιτυχίες, η Whitney Port επιστρέφει επιτέλους στο Los Angeles, την πόλη που την ανέδειξε! Μάλιστα, για τη μεγάλη επιστροφή της φρόντισε να αγοράσει μία ονειρεμένη μονοκατοικία που θα στεγάσει την οικογένειά της!

Το μοναδικό σπίτι στην περιοχή Studio City του L.A. στοίχισε 1,5 εκατομμύρια δολάρια στο ζευγάρι, ενώ η έκτασή του φτάνει τα 220 τ.μ.! Χτισμένο το 1953, το καινούριο σπίτι της Port θυμίζει εκσυγχρονισμένο… ράντσο, ενώ παρά τις ανακαινίσεις που έχει υποστεί, διατηρεί αρκετά από τα χαρακτηριστικά των 50s, όπως το πλίθινο δρομάκι που οδηγεί στην είσοδο, το πράσινο χρώμα στην εξωτερική όψη του με τις λευκές λεπτομέρειες, αλλά και ο κήπος που εκτείνεται γύρω του.

Η πολυτελής μονοκατοικία της Whitney Port διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, ενώ παράλληλα έχει και eco- friendly κατασκευή, αφού η οροφή του αποτελείται από φωτοβολταϊκά πάνελ για εξοικονόμηση ενέργειας! Το εσωτερικό του χαρακτηρίζεται από την κλασική αρχιτεκτονική του ’50, γεγονός που το κάνει ξεχωριστό, ενώ ταυτόχρονα έχει διανθιστεί με μια αρκετά σύγχρονη αισθητική, “μπλέκοντας” με αυτό τον τρόπο δύο σχεδιαστικά ρεύματα με απίστευτο ενδιαφέρον. Ανάμεσα στα βασικά χαρακτηριστικά του είναι τα λευκά πλίθινα τζάκια και οι πανύψηλες οροφές, ενώ μεταξύ των νέων προσθηκών συγκαταλέγονται τα γκρι ξύλινα πατώματα και η neutral παλέτα που επενδύει τους τοίχους, με τις γήινες, “γλυκές” αποχρώσεις.

Το κεντρικό καθιστικό, η τραπεζαρία και το master υπνοδωμάτιο “βλέπουν” όλα απευθείας στον πλούσιο κήπο, ο οποίος ολοκληρώνεται με την ειδυλλιακή πισίνα σε σχήμα… φασολιού και το εκπληκτικό κόκκινο deck με θέα το Los Angeles! Η κουζίνα διατηρεί στις λεπτομέρειές της ατόφια την 50s αισθητική, τη στιγμή που εκμεταλλεύεται τις υποδομές της για να εφαρμόσει τις τελευταίες τάσεις του interior design.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο ολοκαίνουριο σπίτι της Whitney Port και να νοσταλγήσεις τις απολαυστικές στιγμές που σου χάρισε μέσα από τον τηλεοπτικό δέκτη σου!

Το σπίτι της διάσημης fashionista διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά της 50s αισθητικής.


Τα open plan καθιστικά της μονοκατοικίας που “απλώνονται” πλάι στο τζάκι είναι σε άμεση επαφή με τον κήπο και την πισίνα.


Με minimal chic αισθητική και boho λεπτομέρειες, το καθιστικό κλέβει τις εντυπώσεις.


Το tv- room της μονοκατοικίας είναι προέκταση του κεντρικού καθιστικού και “βλέπει” κατευθείαν στην πισίνα.


Η τραπεζαρία βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο, που επικοινωνεί με το σαλόνι και το γραφείο, ενώ η διακόσμησή της είναι λιτή και casual.


Η κουζίνα με τις 50s αναφορές και τις contemporary λεπτομέρειες είναι ευρύχωρη και ιδανική για μια οικογένεια που… μεγαλώνει.


Το master υπνοδωμάτιο της κατοικίας ακολουθεί τους απαλούς τόνους των υπόλοιπων δωματίων, με μερικές luxurious πινελιές.


Το παιδικό υπνοδωμάτιο διαθέτει χαρακτηριστική οροφή με κλίση που θυμίζει σοφίτα.


Το master μπάνιο του σπιτιού συνεχίζει τη 50s διάθεση με το χρωματιστό πλακάκι και την τετραγωνισμένη αρχιτεκτονική να πρωταγωνιστούν.


Βραδινή λήψη του κήπου με την ιδιαίτερη φωτισμένη πισίνα.


Το κόκκινο deck του κήπου με την αποστομωτική θέα στο Los Angeles.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image

And More