Yolanda Hadid: Το υπερπολυτελές διαμέρισμά της στο Los Angeles με την ειδυλλιακή θέα στον ωκεανό

Μπορεί η ίδια να έχει διαγράψει μια συγκεκριμένη πορεία στο χώρο το θεάματος ως μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, ενώ η συμμετοχή της στο αμερικανικό reality show “Real Housewives of Beverly Hills” την έχει φέρει για τα καλά ξανά στο προσκήνιο, ωστόσο οι περισσότεροι την γνωρίζουν ως την πανέμορφη μητέρα των δυο πιο hot-right-now socialites της showbiz, των Bella και Gigi! Ή Gigi και Bella! Ο λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή 53χρονη Yolanda Hadid που μόλις αποφάσισε να πουλήσει το υπερπολυτελές διαμέρισμά της στο Los Angeles και μάλιστα έναντι 4,995 εκατομμυρίων δολαρίων! Όπως αντιλαμβάνεσαι, ένα σπίτι σαν και αυτό είναι διακοσμημένο με βάση τις τελευταίες τάσεις του interior design και εξοπλισμένο με τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα, τα οποία ο νέος ένοικος θα είναι σε θέση να απολαύσει, μιας και το ακίνητο πωλείται εξολοκλήρου!

Η διάσημη μαμά Hadid απέκτησε πριν από περίπου ενάμισι χρόνο την πολυτελή μεζονέτα, ακολουθώντας το χωρισμό με το δεύτερο σύζυγό της, ωστόσο οι… δρόμοι τους έμελλε να χωριστούν σύντομα! Το διώροφο διαμέρισμα των 367 τ.μ. χτίστηκε το 2010 και αποτελεί μέρος του εκθαμβωτικού συγκροτήματος κατοικιών “Carlyle Residences” με θέα τους πανύψηλους ουρανοξύστες και τον ωκεανό! Το σπίτι της Yolanda περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια, ενώ διαθέτει και ξεχωριστά powder room και γκαρνταρόμπα επιπέδου… μπουτίκ! Επιπλέον, η κατοικία έχει άμεση πρόσβαση στο προσωπικό ασανσέρ, με ξεχωριστή είσοδο που οδηγεί στο ειδικά διαμορφωμένο φουαγιέ, ενώ ο δεύτερος όροφος αποτελείται από έξτρα διαθέσιμο χώρο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο… εταιρείας! Οι πανύψηλοι τοίχοι που αγγίζουν τα τριάμισι μέτρα καλύπτονται σε μεγάλη έκταση από “floor to ceiling” τζαμαρίες -εξ ου και η αποστομωτική θέα-, και ταυτόχρονα οι πανάκριβες ταπετσαρίες, οι φινετσάτες κουρτίνες και τα έργα τέχνης ολοκληρώνουν την… επιτοίχια διακόσμηση.

Ξύλο, μάρμαρο, γρανίτης και όνυχας είναι τα βασικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στις μεγαλύτερες επιφάνειες του διαμερίσματος, ενώ πολυτελείς πολυέλαιοι κοσμούν τα περισσότερα δωμάτιά του. Παράλληλα, η κουζίνα διαθέτει τις πιο εξελιγμένες “έξυπνες” συσκευές και η έκτασή και οι παροχές της είναι παρόμοιες με εστιατορίου. Ανάμεσα στις “ανέσεις” του σπιτιού περιλαμβάνονται ο βαλές, ο θυρωρός, πισίνα, γυμναστήριο, lounge, κελάρι με κρασιά, σπα και δωμάτιο προσωπικού.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να πάρεις μια γεύση από το σπίτι της Yolanda Hadid!

Το κυρίως καθιστικό χωρίζεται σε κεντρικό σαλόνι και lounge tv χώρο, πάντα με θέα στην πόλη.

Οι πολυτελείς διάδρομοι του σπιτιού καλύπτονται από οικογενειακές φωτογραφίες σε στυλ άλμπουμ, ενώ το μάρμαρο παίζει κυρίαρχο ρόλο.

Το μικρότερο καθιστικό πλάι στο τζάκι είναι σχεδιασμένο για στιγμές χαλάρωσης.

Στη minimal τραπεζαρία δεσπόζει ο εκκεντρικός πίνακας, αλλά και μικρότεροι καμβάδες.

Η τραπεζαρία της κουζίνας “βλέπει” απευθείας στο αχανές Los Angeles.

Μάρμαρο, ψηφίδες και inox είναι τα βασικά υλικά που απαρτίζουν την κουζίνα προδιαγραφών εστιατορίου.

Η γκαρνταρόμπα της Yolanda Hadid δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα… department stores του εξωτερικού.

Το master υπνοδωμάτιο χρησιμοποιεί τις μπεζ αποχρώσεις και τις “σπάει” με σκουρόχρωμα ξύλα στα έπιπλα.

Μάρμαρο και γρανίτης μεσουρανούν στο master μπάνιο της οικίας, όπου και πάλι κυριαρχεί η θέα.

Η πισίνα του συγκροτήματος κατοικιών “Carlyle Residences”, όπου στεγάζεται το διαμέρισμα.

And More