Jessica Alba: Αυτό είναι το οικολογικό της σπίτι!

Η Jessica Alba είναι μια περιζήτητη ηθοποιός. Νέα, όμορφη, ταλαντούχα. Είναι όμως και πολύ δραστήρια. Της αρέσει πολύ η διακόσμηση και φαίνεται από το σπίτι της! Επιπλέον είναι μητέρα δύο παιδιών και οικολόγος με δική της εταιρεία με οικολογικά προϊόντα για το σπίτι και το μωρό. Άνοιξε το σπίτι της στο αμερικάνικο online περιοδικό Domaine και έδειξε πόσο καλαίσθητη είναι! Δες τις φωτογραφίες!

/
Ένα σαλόνι με προσωπικότητα φιλοξενεί τη Jessica, τον παραγωγό σύζυγό της Cash Warren και τις δύο κόρες τους.

/
Η Jessica δηλώνει ότι θέλει τα αντικείμενα που μπαίνουν σπίτι της να έχουν μια ιστορία πίσω τους και να είναι οικολογικά.

/
Αυτό το ξύλινο μπαούλο φιλοξενεί ένα βάζο με πράσινάδα και είναι τοποθετημένο σε μια παραδοσιακή βιβλιοθήκη.

/
Το χρώμα δε λείπει από το σπίτι της Jessica όπως αυτός ο μπλε ελεκτρίκ καναπές.

/
Και εδώ ξεχωρίζουν μοναδικά αντικείμενα όπως αυτό το κουτί με τους διακοσμητικούς λίθους αλλά και τα πρωτότυπα εμπριμέ μαξιλάρια.

/
Μια ήσυχη γωνιά στο τζάκι θέλει δερμάτινες πολυθρόνες και side tables για να ακουμπάς αυτό που πίνεις!

/
Δεν θα μπορούσαν να λείπουν συνθέσεις με κάδρα με ασπρόμαυρες φωτογραφίες που κρύβουν ιστορία από τους γονείς του ζεύγους.

/
Το παιδικό δωμάτιο της μικρότερης κόρης του ζεύγους είναι γεμάτο χρώμα! Επιπλέον ξεχωρίζει η τοιχογραφία-δέντρο μια τάση εξαιρετικά δημοφιλής για το παιδικό δωμάτιο.

/
Η Alba είναι περήφανη οικολόγος! Αυτό το όρθιο φυτώριο φιλοξενείται σε τοίχο της διώροφης κατοικίας τους στο Μπέβερλι Χιλς.

And More