Αυτό είναι το πολυτελές Chateau Miraval του κυρίου και της κυρίας Pitt!

Στο τεράστιο κτήμα τους παντρεύτηκαν τελικά οι Brad Pitt και Angelina Jolie και ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά στο επιβλητικό Chateau Miraval που δεσπόζει με την ομορφιά του και τους εκτενείς αμπελώνες του με το περίφημο και ομώνυμο κρασί.

/
Το ζεύγος νοίκιασε την έκταση το 2008 και τελικά την αγόρασε το 2012 έναντι του ποσού των 60 εκατομμυριών δολαρίων. Ανάμεσα στα άλλα περιλαμβάνει μια λίμνη, αμπελώνες και ελαιώνες.

/
Στο κυρίως κτίσμα με τα 35 δωμάτια έγιναν οι απαραίτητες ανακαινίσεις και σε αυτό το σπίτι πέρασαν πολλά καλοκαίρια αλλά και την δεύτερη εγκυμοσύνη της η Jolie και η οικογένειά της.

/
Αυτό είναι το εκκλησάκι του κτήματος όπου φημολογείται ότι τελέστηκε ο γάμος.

/
Το εντυπωσιακό σατό περιλαμβάνει χώρο προσγείωσης του ελικοπτέρου της οικογένειας με υπόγεια σήραγγα που οδηγεί στο κυρίως σπίτι, κλειστή πισίνα, δύο γυμναστήρια, σπα και άλλες ανέσεις.

/
Βρίσκεται στο χωριό Correns το οποίο είναι το πρώτο οργανικό χωριό της Γαλλίας. Έχει ρουστίκ όψη και γαλάζια παράθυρα ακολουθώντας την τοπική, παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

/
Η έπαυλη πλαισιώνεται από εκτεταμένους αμπελώνες που παράγουν κρασί. Μάλιστα το Chateau Miraval Rosé του 2012 βρέθηκε ανάμεσα στα 100 καλύτερα διεθνώς για εκείνη τη χρονιά.

/
Το ζεύγος έχει προσλάβει μια έμπειρη οικογένεια αμπελουργών για να φροντίζει τον αμπελώνα.

/

And More