Στο σφυρί η Neverland του Michael Jackson! Δες φωτογραφίες!

Εκτείνεται σε παραπάνω από ένα τετραγωνικό χιλιόμετρο, είναι θρυλική, έγινε αντικείμενο σχολίων και άρθρων για την ιστορία της και τώρα πωλείται έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Η θρυλική Neverland βγήκε στο σφυρί!


Αγοράστηκε από τον Michael Jackson το 1987 έναντι 19,5 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά το 2005 ο βασιλιάς της ποπ την εγκατέλειψε ακολουθούμενος από το στίγμα ότι ήταν ο χώρος όπου κακοποίησε παιδιά.


Σύμφωνα με την Wall Street Journal η Νeverland όπως την είχε ονομάσει ο Τζάκσον πωλείται αφού έχουν αφαιρεθεί από μέσα πάρα πολλά αντικείμενα του τραγουδιστή, τα άγρια ζώα που διατηρούσε καθώς και το θρυλικό πάρκο με τα παιχνίδια.


Πλέον αποκαλείται Sycamore Valley Ranch και είναι μια τεράστια έκταση με λίμνες, φυσικές ομορφιές και φυσικά την τεράστια έπαυλη του τραγουδιστή!


Η έπαυλη ανακαινίστηκε πλήρως καθώς και οι περιβάλλοντες χώροι και πλέον πωλείται ως ένα μοναδικό κομμάτι γης.


Η εταιρεία real estate που διαχειρίζεται την πώληση έχει θέσει αυστηρότατους όρους για τους υποψήφιους αγοραστές, οι οποίοι θα περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο προτού ξεναγηθούν στους χώρους ώστε να αποφύγει απλούς θαυμαστές που θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να δουν από κοντά το σπίτι του ινδάλματός τους.


Αυτό το πάρκο όπως φωτογραφήθηκε το 2003 έχει απομακρυνθεί και ο χώρος έχει τροποποθηθεί. Ένα από τα πράγματα που δεν έχει αλλάξει όμως είναι το χαρακτηριστικό λουλούδινο ρολόι στην είσοδο της έπαυλης όπου ήταν σχηματισμένη με λουλούδια η λέξη Νeverland.


Αυτή είναι η κουζίνα της έπαυλης όπως είχε φωτογραφιθεί το 2009.


Ένας από τους εντυπωσιακούς χώρους της έπαυλης είναι αυτό το σινεμά με ειδική ξύλινη σκηνή.


Μπανιέρες και τζακούζι με χρυσές βρύσες είναι χαρακτηριστικές μέσα στην έπαυλη.

Δες το βίντεο από την είσοδο της Neverland σήμερα:

And More