Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.03.2016 | 14:00
Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Διακόσμηση: Η νέα τάση είναι τα... βρύα!

Διακόσμηση: Η νέα τάση είναι τα... βρύα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ποια καινούργια τάση είδαμε στη διακόσμηση και μας έκανε εντύπωση; Μα φυσικά η ζωντανή βλάστηση και μάλιστα τα βρύα! Και αν μπερδεύτηκες τότε να σου εξηγήσουμε: μια νέα τάση έρχεται στη διακόσμηση και αυτή αφορά ζωντανά βρύα ως μέρος των επίπλων, στους τοίχους ή ως χαλί! Ναι, καλά κατάλαβες! Βρύα!  Ήδη σε διάφορα σπίτια που σου έχουμε παρουσιάσει έχεις δει ότι επιλέγονται τοίχοι με ζωντανή βλάστηση μέσα στο σπίτι και τώρα η όλη ιδέα πάει ένα βήμα παραπέρα. Τα βρύα γίνονται μέρος των καθημερινών αντικειμένων!


Η στροφή προς τα φυσικά υλικά άλλωστε και την οικολογία είναι μια καλή αφορμή για να αναζητούν οι designers πρωτότυπες ιδέες. Μία από αυτές είναι ένα μοναδικό πατάκι μπάνιου με ζωντανά βρύα! Η αίσθηση όπως περιγράφεται είναι απίστευτη.


Η εταιρεία που αναλαμβάνει μια τέτοια κατασκευή δημιουργεί και custom made χαλιά για το σαλόνι...


... που μοιάζουν κάπως έτσι!Πολλά μικρά κομμάτια μπορούν να δημιουργήσουν μια υπέροχη σύνθεση στο πάτωμα του σαλονιού.Συνθέσεις με βρύα όμως λειτουργούν σαν πίνακες ζωγραφικής ή επιγραφές μέσα ή έξω από το σπίτι!


Μέσα στο σπίτι δημιουργούν μια υπέροχη αίσθηση ζωντάνιας! Εδώ βλέπεις πλακάκια με ζωντανά βρύα!


Πλέον κατασκευάζονται και αντικείμενα όπως ρολόγια με βρύα!


Ή τραπεζάκια με βρύα!

Όπως αυτό το τραπεζάκι που θυμίζει προθήκη μουσείου ενώ στην πραγματικότητα έχει τη δυνατότητα να παράγει ενέργεια ικανή να ανάψει μια μικρή λάμπα!


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 22:05

Top 10