Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.03.2016 | 13:42
Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Διακόσμηση-τάσεις: Το μαύρο είναι της μόδας! Δες αυτό το loft στο Μιλάνο!

Διακόσμηση-τάσεις: Το μαύρο είναι της μόδας! Δες αυτό το loft στο Μιλάνο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μπορεί ένα μαύρο φόρεμα να είναι μια κλασική επιλογή που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της, στη διακόσμηση όμως, το μαύρο είναι ένα ρίσκο που λίγοι παίρνουν, ακόμα λιγότεροι καταφέρνουν να το ενσωματώσουν σωστά και φυσικά ελάχιστοι τολμούν. Και όμως, το μαύρο είναι μια τάση που επανέρχεται διαρκώς, με νέους τρόπους τόσο που δεν μπορείς να μην το λατρέψεις! Ειδικά αυτό το λοφτ στο Μιλάνο, μια δημιουργία του Silvio Stefani σε συνεργασία με την εταιρεία επίπλων Minacciolo είναι ο ορισμός του τέλειου μαύρου παραδείγματος στη διακόσμηση!


Χάρη στο ότι οι χώροι του σπιτιού ήταν ενιαίοι έδωσαν τη βάση για μοναδικές δημιουργικές παρεμβάσεις με βάση το μαύρο και το industrial style.Η πιο μοντέρνα παρέμβαση έγινε στην κουζίνα με αυτά τα μοναδικά φωτιστικά!


Και όσο αν ο υπόλοιπος χώρος σε παρασέρνει το μάτι σταματάει αυτόματα σε αυτά τα δύο υπέροχα grunge φωτιστικά.


Όλοι οι χώροι κινούνται στην παλέτα του μαύρου, γκρι και καμένου ξύλου.Η κουζίνα είναι το κέντρο του χώρου και όχι το σαλόνι όπως θα περίμενε κανείς.


Τα έπιπλα της κουζίνας και των υπόλοιπων χώρων είναι custom made για τις ιδιαίτερες ανάγκες ενός χώρου τόσο ψηλοτάβανου.


Η μόνη χρωματική παρέμβαση είναι ενδεχομένως η πλούσια βλάστηση έξω από το λοφτ. Παρατήρησε τα μπετονένια πατώματα που είναι ακριβώς αυτό που ταιριάζει στο ύφος του σπιτιού.


Ο δερμάτινος καναπές στο σαλόνι ταιριάζει απόλυτα με το ύφος του χώρου.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10