Όσκαρ 2016: Πώς θα είναι το φετινό stage της τελετής;

Όσκαρ 2016: Με κεντρικό μότο “We all dream in gold” η φετινή τελετή των βραβείων Oscar ετοιμάζεται να ανοίξει αυλαία στο Λος Άντζελες εν μέσω αμφισβητήσεων αλλά και με πολύ glam ατμόσφαιρα! Για τέταρτη συνεχή χρονιά την επιμέλεια των σκηνικών έχει αναλάβει ως production designer ο Derek McLane που έχει βραβευτεί και με βραβείο Τony για τις σκηνικές παραγωγές του και ετοιμάζεται να κάνει πράξη το μότο των βραβείων!


O Derek McLane


Όπως είναι ήδη γνωστό, κεντρικός παρουσιαστής για φέτος θα είναι ο κωμικός ηθοποιός Chris Roth. Το σκηνικό που θα πλαισιώνει τον παρουσιαστή καθώς και όλους τους παρουσιαστές των διαφόρων κατηγοριών είναι ντυμένο στο απόλυτο χρυσό.


Όπως βλέπεις και από τις ψηφιακές μακέτες της σκηνής, ο σχεδιαστής έχει επηρεαστεί και από τη δεκαετία του 70 φέρνοντας κάτι από το glam της στα σημερινά δεδομένα.


Όπως δήλωσε ο McLane σε συνέντευξη του στο Architectural Digest “Η σχεδιαστική ιδέα με την οποία πειραματίστηκα είναι το glam των 70s αλλά όχι με κιτς τρόπο!”.


Όπως επίσης δήλωσε φέτος για πρώτη φορά συνεργάστηκε με νέους παραγωγούς για την τελετή και ήταν μεγάλη πρόκληση για εκείνον να συλλάβει μια ιδέα με την οποία να συμφωνήσουν όλοι και να προχωρήσουν, όπερ και εγένετο!

Τα υπόλοιπα θα γραφτούν στη live τελετή της Κυριακής!

Read More

And More