Το “απόλυτο” μαύρο διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο του Παρισιού!

Δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει και πόσο επηρέασε το τελικό στιλ του, αλλά θα θέλαμε να γνωρίσουμε τον ιδιοκτήτη αυτού του καταπληκτικού διαμερίσματος στο κέντρο του Παρισιού!

Με την απόλυτη θέα στον Πύργο του Άιφελ και άψογο κλασικό στιλ που αγγίζει τα όρια της τελειότητας, αυτό το καταπληκτικό διαμέρισμα είναι ένα εξαίρετο δείγμα όχι μόνο του πώς χρησιμοποιείται το μαύρο στη διακόσμηση αλλά και πώς παντρεύεται με τις μεταλλικές επιφάνειες όπως το χρυσό και το χάλκινο!

Οι φωτογραφίες είναι…. ποιήση!


Το διαμέρισμα ανακανίστηκε από ένα ουκρανικό γραφείο, το Diff Studio και είναι διώροφο. Διαθέτει κλασικά πανύψηλα παράθυρα όπως πολλά πολυτελή διαμερίσματα του Παρισιού, ενώ η θέα του σαλονιού είναι ο Πύργος του Άιφελ.


Ο διάκοσμος του ταβανιού που χαρακτηρίζει τα παλιά διαμερίσματα έχει διατηρηθεί με μια διαφορά: όλες οι επιφάνειες είναι μαύρες!


Αυτό όμως δεν ξενίζει καθόλου! Τεράστιοι μεταλλικοί πολυέλαιο αλλά και η αντανάκλαση της χρυσής κουζίνας δίνουν περισσότερη αίγλη και φως στο χώρο.


Παράλληλα, ο κεντρικός χώρος του σαλονιού έχει διακοσμηθεί με δερμάτινα έπιπλα ενώ ένα πανύψηλο μεταλλικό άγαλμα δεσπόζει στο χώρο.


Επιπλέον ένας ολόκληρος τοίχος έχει ντυθεί με φυτά παρέχοντας το απαραίτητο χρώμα.


Οι μαρμάρινες επιφάνειες του τζακιού και της κουζίνας ξεχωρίζουν καθώς το μάρμαρο είναι δίχρωμο, με λευκά νερά.


Μία σκάλα οδηγεί στον πάνω όροφο χωρίς να εμποδίζει την ενότητα του υπόλοιπου χώρου.


Μοναδική άποψη του σαλονιού από ψηλά!


Η “χρυσή” κουζίνα είναι ύμνος στο στιλ!


Και λίγη “τέχνη” είναι απαραίτητη!

Read More

And More