Το μεγαλύτερο και ραγδαία ανερχόμενο trend στην κουζίνα είναι κάτι που δεν θα σκεφτόσουν ποτέ

Αν υπάρχει κάτι πιο συνεπές στο ραντεβού του με τα σπίτι σου, τότε αυτό είναι οι τάσεις που ξεπηδούν διαρκώς από τα… κιτάπια των σχεδιαστών εσωτερικών χώρων και τους μεγάλους οίκους design! Και ναι, όποιο χώρο και αν αφορούν, οι προβλέψεις των ειδικών δίνουν πάντα ένα στίγμα των προτιμήσεων του κόσμου. Το βοηθητικό σε αυτό είναι πως έχεις την απαραίτητη βοήθεια για να φτιάξεις το σπίτι σου όπως ακριβώς θέλεις, μαθαίνοντας άμεσα και γρήγορα ποια είναι εκείνα τα στοιχεία με το μεγαλύτερο hype ανά περίοδο! Αυτή την εποχή, λοιπόν, την τιμητική της φαίνεται πως έχει η κουζίνα, προφανώς επειδή ο περισσότερος κόσμος περιμένει το καλοκαίρι για να κάνει τόσο εκτεταμένες επεμβάσεις στο σπίτι του! Και το σημερινό super trend alert είναι η μεταλλική επένδυση των τοίχων πίσω από τους νεροχύτες!

Μην ξαφνιάζεσαι, η διακόσμηση θέλει λεπτομέρεια! Και αν θέλεις να έχεις ένα ολοκληρωμένο interior design θα πρέπει να δώσεις βάση σε καθετί, όσο μικρό ή ασήμαντο σου φαίνεται! Το βασικό ζητούμενο σε έναν χώρο όπως η κουζίνα είναι ένα: να δημιουργήσεις ένα λειτουργικό και ευπαρουσίαστο χώρο, που είτε θα ακολουθεί την αισθητική του υπόλοιπου σπιτιού, είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι θα “πλέει” με τα νερά σου και θα έχει κάποια διαχρονικότητα. Η μεταλλική ή μεταλιζέ επένδυση αυτού του μικρού κομματιού του τοίχου, λοιπόν, μπορεί να “απογειώσει” την αισθητική σου, δίνοντάς σου παράλληλα και μια καλή μόνωση, ώστε να μην “πάσχει” στο μέλλον ο τοίχος από διαβρώσεις και υγρασία. Την ίδια στιγμή θα σε βγάλει από τις επιλογές των τετριμμένων, όπως είναι τα πλακάκια ή το βιομηχανικό μπετόν!

Η κουζίνα σου μπορεί να γίνει ένας χώρος μαγικός! Πέρα από τον εξαιρετικά χρηστικό ρόλο που διαδραματίζει στην καθημερινότητά σου, είναι και ο χώρος που περνάς τις περισσότερες ώρες μετά το υπνοδωμάτιο. Δώσε, λοιπόν, λίγο παραπάνω χρόνο και σκέψη ακόμη και στις παραμικρές λεπτομέρειες ώστε να γίνει η κουζίνα σου όπως τη θέλεις!

Παρακάτω μπορείς να δεις πώς θα εφαρμόσεις και στο σπίτι σου το επόμενο μεγάλο trend στις κουζίνες!

Ο χαλκός γνωρίζει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια μαζί με το rose quartz, πράγμα που τα κάνει ιδανικές περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Άλλη μία περίπτωση που η απόχρωση του ροζ χρυσού “δένει” τέλεια στην κουζίνα, αυτή τη φορά με παλαιωμένο ξύλο και roustic αισθητική.

Ο χρυσός ποτέ δεν φαίνεται να είναι αρκετός. Ακόμη και στην κουζίνα κάνει τη διαφορά!

Λευκές επιφάνειες, μάρμαρο και σκούρο φυσικό ξύλο ταιριάζουν απόλυτα με το brass metallic στοιχείο της “πλάτης” του νεροχύτη.

Ανοιχτόχρωμη γκρι compact ματ απόχρωση στα ντουλάπια και χαλκός στις μεταλλικές λεπτομέρειες είναι άλλος ένα μοναδικός συνδυασμός.

Read More

And More