Trend of the town: Ο καναπές με μοτίβο είναι το νέο statement item που θα σε ενθουσιάσει

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, ζούμε την εποχή του μαξιμαλισμού. Εντάξει, αυτό μάλλον είναι υπερβολική δήλωση, αλλά η αλήθεια είναι πως στον τομέα του interior design υπάρχει μια ιδιαίτερη αναμόχλευση των διαφόρων ρευμάτων και μια ροπή προς το συνδυασμό τους, με στόχο να αναδυθεί μία εντελώς καινούρια τάση. Και αυτή η μείξη συνήθως καταλήγει σε κάτι υβριδικό με μεγάλο ενδιαφέρον! Και εδώ μπαίνει ο μαξιμαλισμός που σου έλεγα! Γιατί όπως και να το κάνουμε, όταν πας να ενώσεις το urban με το boho και το elegant και το nordic, ε, είναι κάτι παραπάνω από mix & match! Μέσα, λοιπόν, σε αυτή την πολυσυλλεκτική γραμμή της διακόσμησης υπάρχει ένα στοιχείο που έρχεται να κατακτήσει την κορυφή και να γίνει το νέο απόλυτο trending item: ο patterned καναπές!

Ναι, ναι, ξέρω πόσο λατρεύεις τον ανθρακί υπέρκομψο ΚΑΙ σούπερ αναπαυτικό καναπέ σου, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να πάρεις μια ανάσα από τη μονοχρωμία και τις ασφαλείς επιλογές και να “βουτήξεις” στα βαθιά του interior κόσμου! Γιατί σκέψου πόσο κομβικό σημείου του σπιτιού είναι ο καναπές: εκεί πέφτουν όλα τα βλέμματα, είναι ο μεγαλύτερος όγκος του καθιστικού (και δεύτερος μεγαλύτερος σε ολόκληρο το σπίτι, μετά το κρεβάτι) και γύρω από αυτόν “πλέκεις” όλη τη διακόσμησή σου! Επομένως, αντιλαμβάνεσαι πως όσο πιο stylish είναι αυτό το σημαντικό στοιχείο του χώρου, τόσο πιο πιθανό είναι να ελαχιστοποιήσεις τόσο τα λάθη, όσο και τις υπερβολές που μπορεί να συμβούν στο σχεδιασμό σου. Και ένας καναπές με μοτίβο και φινετσάτο ύφασμα, σύμφωνος με το στυλ και την αισθητική σου θα είναι πάντα η ιδανική επιλογή!

Και για να μην σε κρατάω σε αγωνία, ας αφήσω τις φωτογραφίες να “μιλήσουν” από μόνες τους για να σε πείσουν πως αυτό είναι ένα trend που αξίζει να… αγκαλιάσεις!

Όταν αγαπάς το botanical evolution στη διακόσμηση, τότε η πιο πιθανή επιλογή είναι αυτός ο floral καναπές που “απογειώνει” το neutral περιβάλλον του.

Αυτός ο εκπληκτικός χώρος που να σου φαίνεται ελαφρώς εκκεντρικός, αλλά αποτελείται από τα συστατικά των ονείρων και αυτός ο palm lover καναπές ευθύνεται για το αποτέλεσμα.

Το mexican και moroccan style είναι τα πιο hot ρεύματα αυτή τη στιγμή και αυτός ο patterned καναπές επιβεβαιώνει την ανωτερότητά τους.

Boho chic με μαροκινές επιρροές; Yes, please! Αυτός είναι ο πιο ερωτεύσιμος καναπές, έτσι δεν είναι;

Λίγο scandinavian, πολύ romantic chic και ένας urban καναπές στο πιο απροσδόκητο μοτίβο κάνουν τη διαφορά.

Αυτός ο ρομαντισμός είναι εκείνος που όλοι θέλουμε να έχουμε: κεντητές λεπτομέρειες στον neutral καναπέ που συνδυάζονται με το jungle look και το botanical style.

Ακόμη και σε μικρότερη έκταση, το patterned κάθισμα όπως αυτή η πολυθρόνα συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Read More

And More