Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Ιδέες για να στολίσεις την τελευταία στιγμή!

Δέκα μέρες και κάτι έμειναν μέχρι το ημερολόγιο δείξει 25 Δεκεμβρίου και τα πάντα γύρω μας είναι στολισμένα στο πνεύμα των ημερών. Και φυσικά όλα τα σπίτια είναι γεμάτα φωτάκια και χριστουγεννιάτικα δέντρα. Εάν εσύ έμεινες από τους τελευταίους γιατί δεν πρόλαβες, έχεις βαρύ και φορτωμένο πρόγραμμα αλλά παρόλα αυτά δεν θέλεις να νιώθεις εκτός εποχής και κλίματος, υπάρχουν πάντα λύσεις για να στολίσεις έστω και στο παρά πέντε! Όπως πολύ συχνά λέμε σε αυτή τη στήλη, η φαντασία είναι ένα πολύ δυνατό “όπλο” στη διακόσμηση και μπορείς να έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα χωρίς να ξοδέψεις πολλά.
Χρειάζεσαι κατά κύριο λόγο μπάλες. Όσο πιο πολλές τόσο πιο γιορτινό το αποτέλεσμα! Και δεύτερον, χρειάζεται να επιλέξεις τη γωνιά εκείνη του σπιτιού που θα κάνεις focal point ως χριστουγεννιάτικη. Οι ιδέες που θα βρεις παρακάτω θα σε βοηθήσουν!


Γέμισε ένα τεράστιο βάζο με πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες μπάλες και βάλε το σε σημείο που να φαίνεται, όπως στο τραπέζι, στο τζάκι, στο χωλ. Μπορείς να φτιάξεις πολλά τέτοια βάζα!


Τα χριστουγεννιάτικα μπαστουνάκια είναι επίσης ένας τρόπος να δώσεις γιορτινή νότα στο σπίτι σου!


Αν συνδυάσεις τα μπαστουνάκια με μπάλες τότε είσαι… κομπλέ!


Κλαδιά με στολίδια: Η πιο εύκολη και απλή λύση για να στολίσεις γρήγορα!


Μπάλες στο τραπέζι και στα τραπεζάκια σου! Τι πιο γιορτινό, απλό και γρήγορο;


Στολισμένα βάζα με ρεσώ, κεριά και μπάλες! Πόνταρε πολλά στα άδεια βάζα και βαζάκια που μπορείς να γεμίσεις με νερό ή φυτά της εποχής ή μπάλες και γιατί όχι να βάλεις μέσα κεράκια!


Μια άλλη ιδέα είναι να γεμίσεις βαζάκια με ψεύτικο χιόνι και παιδικά παιχνίδια με θέμα τα Χριστούγεννα, όπως σου έχουμε δείξει εδώ!


Κλαδιά με φυτά της εποχής όπως γκι, ου, έλατο, πεύκο, θάμνοι με καρπούς όπως μύρτιλλα μπορούν να πάρουν τη θέση του δέντρου στους τοίχους και στα βάζα σου!

Γέμισε ένα μεγάλο πανέρι με διάφορα χριστουγεννιάτικα στολίδια σε χρυσό και ασημί και δώσε άλλη νότα στο σαλόνι σου!


Κρέμασε στο παράθυρό σου μεγάλα, χάρτινα στολίδια!


Διακόσμησε τα κηροπήγιά σου με κάτι shiny όπως αγκράφες ή και μπάλες!

Read More

And More