Πίσω στην κορυφή της σελίδας
06.02.2015 | 23:30
Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Μπετόν: η νέα τάση στην αρχιτεκτονική των εσωτερικών χώρων!

Μπετόν: η νέα τάση στην αρχιτεκτονική των εσωτερικών χώρων!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το μπετόν έχει συχνά κατηγορηθεί ότι είναι κακόγουστο και ευθύνεται για την κακή αισθητική των πόλεων. Και όμως, μπορεί να αποτελέσει μοναδικό συστατικό αρχιτεκτονικής! Μάλιστα αποτελεί πλέον ένα από τα υλικά που έχει κατακτήσει τις.. καρδιές των διακοσμητών παγκοσμίως. 

Το σπίτι που θα δεις στις φωτογραφίες βρίσκεται στην Τσεχία, σε ένα μικρό χωριό. Το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί στους εσωτερικούς χώρους είναι το μπετόν αποδεικνύοντας πόσο δημιουργικά μπορεί να αξιοποιηθεί και να δείχνει φιλικό και μοντέρνο παρά βιομηχανικό και ψυχρό!


/
Η βάση της διακόσμησης αυτού του σπιτιού είναι μινιμαλιστική. Το μπετόν συνδυάζεται άριστα με το ξύλο για να μη δείχνει ψυχρό.

/
Το γυαλί δίνει μια ακόμη πιο μοντέρνα όψη στο μπετόν, ενώ τα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ουδέτερα, όπως το γκρι και το λευκό.

/
Η επίπλωση λιτή και όσο χρειάζεται λειτουργική στο σαλόνι. 

/
Η μπεζ μοκέτα στο δάπεδο ενισχύει την αίσθηση της οικειότητας στην τραπεζαρία που είναι μοναδική στο στήσιμο, με το μεγαλειώδες φωτιστικό να υπερίπταται του τραπεζιού και τις μοντέρνες αναπαυτικές καρέκλες.

/
Μια πολύ όμορφη γωνία λήψης της τραπεζαρίας!

/
Ο τρόπος που είναι χαραγμένο το μπετόν και ο συνδυασμός του με αυτό το φωτιστικό κάνει αυτή τη σκάλα που οδηγεί στον πάνω όροφο μοναδικής αισθητικής άποψης. 

/
Ο γκρίζος τοίχος έχει συνδυαστεί με σκούρο γκρι κρεβάτι ώστε να δημιουργείται και αρμονία και ένταση.

/
Το βοτσαλωτό πάτωμα και οι τελευταίας λέξης της μόδας υδραυλικά δίνουν σε αυτό το μπάνιο μοντέρνο αέρα!

/
Ψηλοί λευκοί νιπτήρες σε συνδυασμό με αλουμίνιο αλλά και πολλούς καθρέφτες κάνουν αυτόν τον χώρο να δείχνει ψηλός. 


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 21:36

Top 10