Ekies All Senses Resort: Η χαλαρωτική πολυτέλεια της Χαλκιδικής είναι αυτό που χρειάζονται τα μάτια σου τώρα

Δεν είναι πολλές οι φορές που ακούς πως ένα πολυτελές κατάλυμα έχει δημιουργηθεί θέτοντας ως βασικό στόχο και μέλημά του να φιλοξενήσει και να “ξεκουράσει” οικογένειες! Και ευτυχώς, η ιδέα ανήκει σε ελληνικό… μυαλό, μιας και το Ekies All Senses Resort που βρίσκεται στη Χαλκιδική σχεδιάστηκε με αυτό ακριβώς το σκοπό. Φυσικά, αυτό δεν είναι το μόνο στοιχείο που κάνει την ξενοδοχειακή μονάδα τόσο ξεχωριστή, αλλά και το εκπληκτικό περιβάλλον που προσφέρει στους επισκέπτες του, ενσωματώνοντας στις σουίτες και τους κοινόχρηστους χώρους όλη τη μαγεία της ελληνικής γης, συνδυασμένη με contemporary πινελιές και πρωτοποριακές λεπτομέρειες!

Τοποθετημένο σε μια από τις πιο μαγευτικές παραθαλάσσιες περιοχές, στην ακτή της Βουρβουρούς στη Σιθωνία, το εκπληκτικό resort αποτελείται από συνολικά 69 δωμάτια και σουίτες, κατασκευασμένες με eco-friendly υλικά και αισθητική. Το παλιό κτίριο που προϋπήρχε στην περιοχή και λειτουργούσε ως ξενοδοχείο χρειάστηκε 11 χρόνια για να μετατραπεί στο “ναό” του design και της χαλάρωσης που έχει καταφέρει σήμερα να είναι, ενώ για να κατασκευαστούν τα πολυτελή δωμάτια ενώθηκαν τα τρία χωριστά σπίτια του κτίσματος. Στο σχεδιασμό του Ekies All Senses Resort, η παράδοση συναντά την απλότητα της σύγχρονης αισθητικής, ενώ το κατάλυμα έχει δημιουργηθεί με τρόπο που να “μπλέκεται” με το φυσικό περιβάλλον.

Κάθε δωμάτιο και σουίτα, που ξεκινούν από τα 25 και φτάνουν στα 45 τ.μ., διαθέτει μπαλκόνι ή ιδιωτική βεράντα, ενώ οι περισσότεροι χώροι συνοδεύονται και από ιδιωτική πισίνα, πολλαπλά δωμάτια και μπάνια. Με ολοκληρωμένο σπα και κοινόχρηστες πισίνες, σχεδιασμένες ώστε να θυμίζουν λίμνη και εξωτερικά lounge με boho chic στυλ, ο ιδιαίτερος χώρος του ξενοδοχείου κλέβει αμέσως τις εντυπώσεις.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να θαυμάσεις την παραδοσιακή πολυτέλεια και τον τρόπο που συνδυάζεται με το σύγχρονο σχεδιασμό!

Το εξωτερικό lounge του καταλύματος έχει διακοσμηθεί με έπιπλα εντελώς διαφορετικής σχεδιαστικής γραμμής, εντείνοντας το “δραματικό” χαρακτήρα της τοποθεσίας.

Ένα από τα τέσσερα εστιατόρια του ξενοδοχείου, όπου το ακατέργαστο μοναστηριακό ξύλο συνδυάζεται με stylish κατάλευκα καθίσματα και νεοκλασικά τραπέζια.

Η ειδυλλιακή πισίνα του Ekies είναι επενδυμένη με σκουρόχρωμο ξύλο, αποκτώντας contemporary χαρακτήρα.

Στην άλλη άκρη της πισίνας, ο μαξιμαλισμός παίρνει τη θέση του σύγχρονου αφαιρετισμού, με τις vintage ομπρέλες να “κλέβουν” την παράσταση.

Ένα από τα εσωτερικά lounge του καταλύματος που “σπάει” τους κανόνες του παραδοσιακού φουαγιέ, προσφέροντας χαλάρωση και ηρεμία στους επισκέπτες.

Δωμάτιο του Ekies All Senses Resort, όπου τα minimal βιομηχανικά στοιχεία συναντούν το σύγχρονο boho style.

Σουίτα του καταλύματος, όπου η παραδοσιακή αρχιτεκτονική εμπνέεται από τη θάλασσα και τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου.

Μία πιο σύγχρονη σουίτα του resort, με το χρώμα να παίζει κεντρικό ρόλο στη διακόσμηση και τα φυσικά υλικά να συμπληρώνουν το σύνολο.

Βεράντα με θέα και πολυτελείς ανέσεις παρέχεται σε κάθε δωμάτιο και σουίτα του ξενοδοχείου.

Εικαστική παρέμβαση με άκρως χαλαρωτική χρηστικότητα στην ακτή του ξενοδοχείου, αυτή η εκπληκτική αιώρα.

Read More

And More