Μια βραδιά στο London Eye: Πώς είναι να διανυκτερεύεις στην κορυφή του Λονδίνου;

Θα σκεφτόσουν ποτέ να κοιμηθείς σε μια τεράστια ρόδα του… λούνα παρκ που θα γυρόφερνε αργά και σταθερά καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς; Αν ναι, τότε πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να περάσεις μια ολόκληρη νύχτα μέσα σε μια από τις “κάψουλες” του London Eye; Και όμως, η ταξιδιωτική πλατφόρμα TripAdvisor κάνει δώρο στους επισκέπτες- χρήστες της μία ονειρεμένη διανυκτέρευση στην… κορυφή του Λονδίνου! Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τους ειδικούς interior designers της ιστοσελίδας Wayfair, μία από τις “κάψουλες” του London Eye θα διαμορφωθεί κατάλληλα και με κάθε πολυτέλεια, ώστε να φιλοξενήσει για μια νύχτα τον τυχερό που θα κερδίσει την πρωτότυπη διαμονή με θέα… 360 μοιρών! Η πρωτοβουλία που δεν έχει επαναληφθεί ποτέ στο παρελθόν και έχει ενθουσιάσει όλους τους χρήστες της πλατφόρμας θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου και όπως φαίνεται οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες!

Η υπερμεγέθης ρόδα που αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο της βρετανικής πρωτεύουσας, “στέκεται” αγέρωχο στη δυτική όχθη του Τάμεση από το 2000 και προσφέρει τη μεγαλύτερη πανοραμική θέα της πόλης από την κορυφή του! Για τις ανάγκες της δράσης του Tripadvisor μία από τις “κάψουλες” θα μεταμορφωθεί σε υπερπολυτελή και cozy… σουίτα από τους κορυφαίους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων του site Wayfair, ώστε να υποδεχτεί τον προσωρινό “ένοικο”! Η αλλαγή του χώρου θα γίνει λίγο πριν την επίσκεψη του τυχερού, αλλά οι designers έχουν ήδη καταλήξει στην κεντρική γραμμή που θα ακολουθήσουν εμπνευσμένοι από τα τροπικά δάση! Μεγάλη ποικιλία “εξωτικών” φυτών εσωτερικού χώρου θα χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσουν το ειδυλλιακό “υπνοδωμάτιο” που θα κινείται σε λευκούς… ρυθμούς, ενώ ο cozy φωτισμός από κρεμαστά φώτα και “αρχιτεκτονικά” φωτιστικά θα συμπληρώνουν την εικόνα του επενδυμένου με ξύλο, bamboo και φίνα υφάσματα χώρου!


Το London Eye φωτισμένο κάτω από το συννεφιασμένο λονδρέζικο ουρανό.

Και επειδή μία νύχτα στο Λονδίνο μπορεί να μην αρκεί -ακόμα και αν το βλέπεις από τόσο… ψηλά!- ο υπερτυχερός θα παραμείνει για άλλα τρία βράδια σε πολυτελές κατάλυμα στο κέντρο της πόλης, το οποίο μπορεί αν μην προσφέρει την πανοραμική θέα του London Eye, αλλά διαθέτει τζαμαρίες σε όλη την πρόσοψή του, αλλά και γυάλινη οροφή! Ίσως έτσι να “παρηγορηθεί” ο επισκέπτης μετά την once in a lifetime εμπειρία του!

Παρακάτω μπορείς να δεις ένα προσχέδιο της εκπληκτικής… σουίτας του London Eye, αλλά και φωτογραφίες από το διαμέρισμα που θα φιλοξενήσει τον τυχερό “tripadvisor-er” στο κέντρο του Λονδίνου!


Tropical κλίμα στην “κάψουλα” του London Eye που θα διαμορφωθεί ειδικά για τη μοναδική διανυκτέρευση.


Το φωτεινό καθιστικό με τη γυάλινη οροφή στο διαμέρισμα που θα φιλοξενήσει τον τυχερό επισκέπτη.


Η πολυτελής κουζίνα του καταλύματος που θα προσπαθήσει να “συγκριθεί” με το London Eye, αλλά μάλλον… μάταια!


Το cozy και elegant υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος.

Read More

And More