Nobu Ryokan Malibu: Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο του Nobu Matsuhisa στο Malibu μόλις άνοιξε τις πόρτες του

Είναι ίσως το πιο γνωστό όνομα παγκοσμίως στο χώρο της υψηλής γαστρονομίας, τόσο για εκείνους που αγαπούν την ασιατική κουζίνα, όσο όμως και για εκείνους που δεν θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται λιγότερο! Γιατί, όπως και να το κάνουμε, η… επωνυμία είναι πλέον θρυλική! Στα εστιατόριά του που βρίσκονται διασκορπισμένα σε όλο τον κόσμο, τρία είναι τα κοινά και βασικά χαρακτηριστικά του (πέρα από τις υψηλές τιμές του): η ασύγκριτη ποιότητα, η elegant αισθητική και η καινοτόμα fusion ιαπωνική κουζίνα του! Ο λόγος φυσικά για τον chef διεθνούς φήμης, Nobu Matsuhisa και τις σειρές εστιατορίων που διατηρεί σε κάθε γωνιά της γης, τα… Nobu και Matsuhisa! Πέρα, όμως, από τις ανώτερες γευστικές εμπειρίες που προσφέρει στα πέντε αστέρων εστιατόριά του, ο Ιάπωνας chef έχει επεκτείνει τα τελευταία χρόνια τις επιχειρήσεις του και στα ξενοδοχεία, μετρώντας ήδη τρία υπερπολυτελή καταλύματα στο Las Vegas, τη Manila και το Miami, ενώ μόλις τον προηγούμενο μήνα έκανε μία ακόμη σημαντική προσθήκη στη λίστα, το ολοκαίνουριο Nobu Ryokan Hotel στο Malibu! Και όπως καταλαβαίνεις, ο κόσμος μάλλον δεν ήταν έτοιμος να αντικρίσει χλιδή τέτοιου επιπέδου!

Με μόλις 16 to-die-for σουίτες και θέα στην ειδυλλιακή Carbon Beach, το νέο ξενοδοχείο στο Malibu φαίνεται πως είναι το όνειρο κάθε παραθεριστή της California, αλλά και η άφιξη που περίμενε η “αφρόκρεμα” της αμερικανικής showbiz, μιας και το Nobu Malibu, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα του είναι ο αγαπημένος προορισμός όλων των celebrities! Τα μοναδικής αισθητικής δωμάτια του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένα με πολυτελή στοιχεία, όπως είναι οι ξύλινες επενδύσεις από βραζιλιάνικη καρυδιά και τροπικό teak, που δίνουν αίσθηση ζεν και ήσυχης απλότητας, ακολουθώντας το japanese style που “μπλέκεται” με τη φινέτσα και την κομψότητα! Κάθε σουίτα του παραλιακού θέρετρου περιλαμβάνει εσωτερικά και εξωτερικά τζάκια, γυάλινο θόλο, prive αυλές με ξύλινο και πέτρινο deck, άμεση θέα στον ωκεανό και άψογο σχεδιασμό που σέβεται τις ιδιωτικές στιγμές των επισκεπτών του, προσφέροντας χαλάρωση και ηρεμία!

Στεγασμένο σε ένα παλιό παραλιακό ξενοδοχείου του 1950, το οποίο αναστηλώθηκε από τα αρχιτεκτονικά studio PCH και Montalba Architects, το Nobu Ryokan Malibu προσφέρει έναν ξεχωριστό συνδυασμό ιαπωνικής φιλοξενίας και καλιφορνέζικου easy living! Με το ξύλο, τις μπρονζέ αποχρώσεις και τον ασβεστόλιθο να είναι τα βασικά υλικά που κοσμούν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, η αισθητική ταιριάζει απόλυτα με το διάσημο αφαιρετικό και συνάμα elegant πνεύμα που χαρακτηρίζει όλη τη φιλοσοφία των καταστημάτων Nobu και Matsuhisa. Επιπλέον, πέρα από την ευκαιρία “απόσυρσης” και απόλαυσης που προσφέρει στους ενοίκους του, το κατάλυμα περιλαμβάνει ονειρεμένη πισίνα που “αιωρείται” πάνω από τα κύματα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, lounge χαλάρωσης για όλους τους επισκέπτες του, tennis club, αλλά και πρόσβαση στην prive παραλία του ξενοδοχείου.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να διαπιστώσεις και μόνη σου την πολυτελή απλότητα του Nobu Ryokan Malibu!

Το ξεχωριστό ξενοδοχείο βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, προσφέροντας αποστομωτική θέα στον ωκεανό!

Οι σουίτες του καταλύματος ακολουθούν πιστά την αφαιρετική ιαπωνική σχεδίαση, ενσωματώνοντας την απόλυτη πολυτέλεια και ανώτερη αισθητική.

Άποψη από το complimentary corner και bar των δωματίων του Nobu Ryokan Malibu Hotel.

Τα μπάνια των δωματίων είναι κατασκευασμένα από πέτρα, με το τροπικό ξύλο να χρησιμοποιείται ως επένδυση, ενώ διαθέτουν και γυάλινο θόλο στην οροφή τους.

Ξύλο, γήινες αποχρώσεις και bronze highlights είναι οι βασικές συνιστώσες στη διακόσμηση των σουιτών.

Οι αυλές των δωματίων που βρίσκονται στο ισόγειο διαθέτουν εξωτερικό τζάκι και ειδυλλιακή βλάστηση για χαλαρωτικές στιγμές.

Το lounge deck του ξενοδοχείου διαθέτει άμεση θέα στην Carbon Beach για ρομαντικά ηλιοβασιλέματα.

Πανύψηλοι καλιφορνέζικοι φοίνικες, εξωτικά φυτά, τρεχούμενο νερό και ασιατική αισθητική κυριαρχούν στους κήπους του Nobu Ryokan Malibu.

Read More

And More