Paradiso Ibiza Art Hotel: Ο “παράδεισος” μπορεί να μην είναι τόσο μακριά όσο νόμιζες

Τι χρώμα πιστεύεις πως έχει ο παράδεισος; Είναι λευκός, με αφράτα συννεφάκια και ιπτάμενα αγγελούδια; Είναι πράσινος με τροπική βλάστηση και απίθανους καταρράκτες; Ή μήπως είναι το-πιο-ροζ-πεθαίνεις και stylish μέρος του κόσμου; Εγώ θα επέλεγα το τελευταίο, μιας και το Paradiso Ibiza Art Hotel είναι όπως ακριβώς θα ήθελες να μοιάζει ο παράδεισος αν ο… θεός είχε στυλ και προσωπικότητα. Γιατί, το εκπληκτικό resort στην ισπανική Ίμπιζα που πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό μέσα στο 2018, είναι ο “ναός” του millenial pink, αλλά και της extravagant πολυτέλειας που κλείνει το μάτι στους επισκέπτες του!

Σε έναν ειδυλλιακό κόλπο, κοντά στις κορυφαίες παραλίες του San Antonio, το Paradiso Ibiza Art Hotel ξεχωρίζει για τον έντονο ροζ χαρακτήρα του, αλλά και για την ονειρική εικόνα των εκλεπτυσμένων χώρων του! Με 60 δωμάτια και σουίτες, αλλά και δύο πισίνες με pool bars, rooftop bars, βιβλιοθήκες και ανέσεις που “μεθούν” τις αισθήσεις, σε συνδυασμό με τη διάχυτη Art Deco αισθητική που έρχεται απευθείας από το Μαϊάμι, το εκπληκτικό ροζ ξενοδοχείο έχει ήδη καταφέρει να κλέψει τις καρδιές του κόσμου, πριν ακόμα ξεκινήσει η λειτουργία του! Οι ιδιοκτήτες του υπερπολυτελούς καταλύματος λένε χαρακτηριστικά: “Θέλουμε να σε ξαφνιάσουμε, να σε… αποπλανήσουμε και να σε κάνουμε να ερωτευτείς, ώστε να επιστρέφεις ξανά και ξανά στον παράδεισο!”.

Κάθε δωμάτιο του Paradiso, πέρα από την “επέλαση” του ροζ στο interior design, εκπέμπει μια ξεκάθαρη 70s αύρα, που πηγάζει από την καλλιτεχνική φύση του! Βλέπεις, περισσότεροι από 50 σύγχρονοι καλλιτέχνες συμμετείχαν στη διαμόρφωση της αισθητικής, ενώ μεγάλο μέρος του ξενοδοχείου πρόκειται να λειτουργεί και ως γκαλερί, φιλοξενώντας κατά καιρούς στο υπερμέγεθες λόμπι του έργα τέχνης από κάθε κλάδο και προέλευση! Επιπλέον, λόγω των τεράστιων διαστάσεών του, το λόμπι θα μετονομαστεί σε “Lobbery” και θα φιλοξενεί πέρα από εκθεσιακό χώρο, ένα εστιατόριο, μπουτίκ, τη βιβλιοθήκη και μόνιμο DJ booth, ενώ το πιο καινοτόμο βήμα θα είναι το “Zero Suite”! Ένας γυάλινος κύβος στον οποίο κάποιος θα μπορεί να μένει μονάχα για μία ημέρα, χωρίς δυνατότητα επανάληψης βιώνοντας την αίσθηση της… κοινής θέας!

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι μάλλον αρκετές για να σε πείσουν πως αυτός είναι ο… παράδεισος!

Μέρος του εκπληκτικού “Lobbery”, όπου θα βρίσκεται το snack bar, η βιβλιοθήκη, ενώ θα φιλοξενούνται και εκεί έργα καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο.

Μία από τις ονειρικά σχεδιασμένες σουίτες, όπου το millenial pink μπλέκεται με τα neon lights και τις 70s αρχιτεκτονικές γραμμές.

Ροζ, πράσινο, φυσικά υλικά, κάκτοι, shiny λεπτομέρειες και art deco extravaganza είναι τα στοιχεία που απαρτίζουν τις πολυτελείς σουίτες του καταλύματος.

Η εξέλιξη του… mini bar θέλει καμπύλες, neon lights και διάχυτο στυλ της δεκαετίας του ’70.

Άλλη μία από τις σουίτες που κόβουν την ανάσα με την υψηλή αισθητική και την ανώτερη προσωπικότητά τους.

Η μία από τις δύο πισίνες του ξενοδοχείου θα πλαισιώνεται από ξύλινα κρεβάτια, με το ροζ να παίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο.

Read More

And More