The Ned: Το πιο εντυπωσιακό ξενοδοχείου του Λονδίνου στηρίζει την πολυτέλεια στη διαχρονική φινέτσα του

Ξενοδοχεία υπάρχουν… αμέτρητα στον κόσμο και τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, φαίνεται πως η τάση επιβάλλει να δημιουργούνται μονάδες στα πιο απροσδόκητα σημεία, με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο, δίνοντας ακόμη πιο πρωτοποριακή αίσθηση στην ήδη υπάρχουσα πολυτέλεια! Από “δεντρόσπιτα” και igloo, μέχρι μεταλλικές κάψουλες και γυάλινες σφαίρες, είναι πολλές οι περιπτώσεις που καταλύματα ανά τον κόσμο μας έχουν… κόψει την ανάσα! Ωστόσο, υπάρχει ένα πολύ πιο απλό χαρακτηριστικό που μπορεί να έχει τα ίδια αποτελέσματα και δεν είναι άλλο από την κομψότητα και τη φινέτσα! Για αυτόν ακριβώς το λόγο, το λονδρέζικο The Ned καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις χωρίς να χρειαστεί να κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού! Άλλωστε, το κλασικό θα είναι πάντα διαχρονικό και όταν “μπολιάζεται” από μια φρεσκάδα σύγχρονης ματιάς, τότε η αισθητική και το design “απογειώνονται”!

Παρ’ όλη την κλασική απλότητά του, το The Ned στεγάζεται στο μεγαλειώδες κτίριο της τράπεζας Midland Bank του Λονδίνου που χτίστηκε το 1924 από τον Sir Edwin “Ned” Lutyens (εξ ου και η ονομασία του), ωστόσο σίγουρα δεν είναι αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό, αλλά η πολυτελής χροιά του και η μοναδική αισθητική ανωτερότητά του! Με έκταση που φτάνει τα 29.450 τ.μ., η απίθανη ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει συνολικά 252 δωμάτια και σουίτες κάθε μεγέθους και οικονομικής κλίμακας, ενώ όλοι οι χώροι του χαρακτηρίζονται από την εκλεπτυσμένη αισθητική και διακοσμητική γραμμή της δεκαετίας του ’20! Την ίδια στιγμή, στο ξενοδοχείο οι ένοικοι μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες των εννέα (!) εστιατορίων που λειτουργούν στο κτίριο, προσφέροντας ανώτερη ποιότητα και γευστικές εμπειρίες από όλο τον κόσμο, με εντελώς διαφορετική αισθητική που κυμαίνεται από τα μεσοπολεμικής κοπής diners, έως τα σύγχρονα καλιφορνέζικα “μπραντσάδικα” και τα παριζιάνικα μπιστρό! Ταυτόχρονα, στην ίδια λογική κινούνται και τα τρία salon περιποίησης που ακολουθούν την αισθητική γραμμή των 20s, μεταφρασμένη μέσα από μια πολύ σύγχρονη ματιά!

Πέρα, όμως, από τις ιδιαίτερες ανέσεις που προσφέρει το The Ned για όλους τους επισκέπτες και “φιλοξενούμενους”, το ξενοδοχείο περιλαμβάνει και ένα ξεχωριστό members club που ανταποκρίνεται στα πιο υψηλά standards της εποχής! Το “αποστομωτικό” rooftop που ενθουσιάζει με τη θέα του στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, το “members only” lounge bar στο παλιό θησαυροφυλάκιο της τράπεζας, το πλήρως εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας γυμναστήριο, αλλά και η εσωτερική πισίνα μήκους 20 μέτρων με το υπερπολυτελές σπα είναι εκείνες οι υπηρεσίες που προσφέρουν μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και prive χαλάρωσης στους ενοίκους της εγκατάστασης!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να πάρεις μια γεύση από το φινετσάτο και κομψό The Ned!

Το ρομαντικό εστιατόριο Millie’s Lounge με τους βελούδινους ροζ καναπέδες είναι η επιτομή της φίνας αισθητικής.

Η επιβλητική μπάρα με τα ποτά και τα καθίσματα από βελούδο και δέρμα κλέβουν σίγουρα την παράσταση στο Lounge του ξενοδοχείου.

Καλιφορνέζικη αισθητική και γεύσεις από το Μαλιμπού θα συναντήσει κανείς σε αυτό το 24ωρο diner του The Ned.

Ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου, όπου είναι η διάχυτη η αισθητική της δεκαετίας τους ’20.

Μία από τις σουίτες του The Ned με κλασικές γραμμές και πολυτελείς υφάνσεις.

Άλλη μία ξεχωριστή σουίτα του ξενοδοχείου, όπου η πολυτέλεια συναντά τη φινέτσα.

Γυναικείος χώρος περιποίησης, όπου οι εντυπωσιακοί πολυέλαιο συνδυάζονται με τα νοσταλγικά neon lights.

Και παραδοσιακό “μπαρμπέρικο” περιλαμβάνεται στις εγκαταστάσεις του μεγαλειώδους καταλύματος.

Η εσωτερική πισίνα μήκους 20 μέτρων με τις εγκαταστάσεις του σπα πλάι στο νερό.

Το ειδυλλιακό rooftop προσφέρει άμεση θέα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.

Η είσοδος στο members only lounge του ξενοδοχείου βρίσκεται στο παλίο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας.

Read More

And More