Hot design news: Ο Alexander Wang κυκλοφορεί σειρά με πολυθρόνες beanbag!

O Alexander Wang, ο fashion designe και creative director του οίκου Balenciaga ετοιμάζει κάτι πολύ σπουδαίο χάρη στη συνεργασία του με τον οίκο επίπλων Poltrona Frau!
Έτσι, τον Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσει στην αγορά ένα σετ πολυθρόνες με τραπεζάκι που θα φέρουν την υπογραφή του και τη σφραγίδα του 101 χρόνων ιταλικού οίκου.

Μόνο η πολυθρόνα αναμένεται να αγγίξει τα 8,800 δολάρια!

Τα νέα ήρθαν από την The Wall Street Journal, όπου ο Wang μίλησε για να εξηγήσει ότι το ενδιαφέρον του για το σχεδιασμό επίπλων άρχισε να δημιουργείται όταν θέλησε να φτιάξει το πρώτο μαγαζί ρούχων με το όνομά του αλλά και όταν ήθελε να ανανεώσει το διαμέρισμά του.

/
Η κολεξιόν που ετοίμασε για την Poltrona Frau του πήρε 2 χρόνια για να την ετοιμάσει και αποτελείται από πολυθρόνες beanbag σε μαύρο δέρμα και χάλκινη βάση αλλά και ένα ντουλάπι-τραπεζάκι επίσης από μαύρο δέρμα και χαλκό, αξίας 18,500 δολαρίων.

Ο οίκος Poltrona Frau καθόλου τυχαίος δεν είναι άλλωστε αφού έχει μακρά ιστορία συνεργασίας με τον κόσμο της μόδας. Παράγει τα έπιπλα Bottega Veneta ενώ σχέδιά του υπάρχουν στα showrooms και τα γραφεία της Prada, του Hermès και του οίκου Burberry.

Read More

And More