Διακόσμηση καλοκαίρι 2016: Ονειρεμένα κρεβάτια με κουνουπιέρες!

Τι σημαίνει καλοκαίρι; Ήλιος, ζέστη, ζεστές μέρες και νύχτες και φυσικά κουνούπια! Βέβαια σημαίνει και διακοπές και θάλασσα αλλά μέχρι να βρεθείς σε κάποια παραλία η κρεβατοκάμαρά σου είναι η πιο κοντινή παραλία που θα βρεθείς! Το καλοκαίρι λοιπόν εκτός από τα υφάσματα που ελαφραίνουν για να δροσιζόμαστε υπάρχουν και ορισμένοι απρόσκλητοι επισκέπτες που μπορεί να σου χαλάσουν τις νύχτες σου και δεν είναι άλλοι από τα κουνούπια και κάθε είδους καλοκαιρινά έντομα.
Υπάρχει μια οικολογική λύση που παράλληλα είναι και εξαιρετικά trendy για τα υπνοδωμάτια και είναι η κουνουπιέρα και παρακάτω θα βρεις μερικά εξαιρετικά παραδείγματα κρεβατιών με κουνουπιέρες. Ακόμα κι αν θέλεις να λύσεις τα θέματά σου με τα κουνούπια με τη βοήθεια της… χημείας, η κουνουπιέρα πάλι θα σου είναι χρήσιμη στο να δημιουργήσεις μια μαγική ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σου. Μάλιστα κάποιες από τις προτάσεις που θα δεις παρακάτω θα σου δώσουν ιδέες για να κάνεις μόνη σου τη δική σου κουνουπιέρα και φυσικά κάποια κρεβάτια θα σε κάνουν να νιώσεις ότι είσαι σε εξωτικά μέρη! Δες και μόνη σου!


Μοντέρνο κρεβάτι με μεταλλικές ράβδους για κουρτίνα-κουνουπιέρα


Κίτρινη κουνουπιέρα σε γκρι κρεβάτι


Δύο κρίκοι λειτουργούν ως η υποδοχή για να κρεμάσεις ύφασμα για κουνουπιέρα ή να διακοσμήσεις με λαμπάκια και δίνουν την αίσθηση ότι το κρεβάτι σου έχει κολώνες.


Κουνουπιέρα στηριγμένη στο ταβάνι


Κουνουπιέρα που ξεκινά πίσω από το κεφαλάρι του κρεβατιού


Αυτοσχέδια κουνουπιέρα από έθνικ ύφασμα


Γκρι κουνουπιέρα με φωτιστικό υπερπαραγωγή!


Κλασική κουνουπιέρα μεταλλικού κρεβατιού


Japanese style κρεβάτι με λευκή κουνουπιέρα.


Κουνουπιέρα με διακοσμητικό

Read More

And More