Διακόσμηση-Μπαλκόνι: Υπέροχες ιδέες για να υποδεχτείς την άνοιξη!

Ακόμα και με συννεφιά, με βροχή ή με αέρα, η άνοιξη έχει μπει και επίσημα και ημερολογιακά και πρέπει να περιποιηθείς επιτέλους το μπαλκόνι σου! Είναι η εποχή της ανθοφορίας, οι νύχτες γίνονται πιο μικρές και πιο ζεστές, τα παράθυρα ανοίγουν, τα μπαλκόνια γεμίζουν και φυσικά πρέπει να περιποιηθείς και να ανανεώσεις το μπαλκόνι σου! Πώς; Σου έχουμε καταπληκτικές ιδέες ανάλογα με το πόσο μικρό ή μεγάλο είναι το μπαλκόνι σου και είναι όλες μία και μία!
Βάλε λίγη φαντασία, πολύ κέφι και όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα για να κάνεις το μπαλκόνι σου πηγή χαράς!


Εάν το μπαλκόνι σου είναι… petit αυτή η ιδέα με το κρεμασμένο ποτιστήρι και δύο ψηλές γλάστρες είναι ιδανική!


Εάν έχεις χώρο, χώρισε το μπαλκόνι σου σε μέρη χρησιμοποιώντας ζαρντινιέρες γεμάτες λουλούδια και βότσαλα για να μη σηκώνεται το χώμα και φυσικά ένα μικρό τραπεζάκι με καρέκλες είναι απαραίτητο!


Ένα μικρό μπαλκόνι χρειάζεται έναν καθρέφτη για να το κάνει να δείχνει μεγαλύτερο και φυσικά πολλά και χρωματιστά λουλούδια!


Βάλε μια ξύλινη πέργκολα σε ένα σημείο του μπαλκονιού σου και κρέμασε τενεκεδάκια που θα έχεις βάψει και θα έχεις φυτέψει μικρά φυτά και λουλούδια της εποχής.


Αν το μπαλκόνι σου είναι πολύ μεγάλο, ένας γωνιακός καναπές με πολλά μαξιλάρια, μεγάλα φανάρια με κεριά και διακριτικά φυτά θα το κάνουν το κέντρο της προσοχής!


Μια μοναδική πρόταση για μεγάλα μπαλκόνια είναι φυσικά οι ξαπλώστρες! Βάψε τον τοίχο του μπαλκονιού σου σε σκούρο χρώμα, βάλε 2 ξαπλώστρες, επίλεξε τροπικά φυτά για να τις πλαισιώσεις και ετοιμάσου για summer party!


Mix and match γλάστρες και γλαστράκια θα δώσουν μια ωραία όψη στο μπαλκόνι σου!


Για τους αδιάκριτους γείτονες, δημιούργησε αδιαπέρατους φράχτες με αναρρηχητικά φυτά και ζαρντινιέρες με τα αειθαλή και υπέροχα γεράνια που τόσο αγαπούν το κλίμα της χώρας μας!

Read More

And More