#CalzedoniaLegShow: Δεν γίνεται τίποτα φέτος χωρίς καλσόν. Το υπογράφει και η Τζούλια Ρόμπερτς!

H Calzedonia παρουσίασε για πρώτη φορά τη συλλογή καλσόν της φετινής σεζόν στο πρώτο, exclusive #CalzedoniaLegShow. Ένα fashion show που πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, στα κεντρικά της εταιρείας, στη Βερόνα. Και το TLIFE ήταν εκεί.

Ο Σεπτέμβριος είναι λίγο σαν πρωτοχρονιά. Αρχίζουν τα σχολεία -για κάποιες, αρχίζει η σεζόν -για όλες. Ετοιμάζεις τα καινούρια σου τετράδια, μυρίζεις τα καινούρια σου βιβλία, δίνεις τις υποσχέσεις στον εαυτό σου για όλες τις νέες αρχές που θέλεις να κάνεις και φυσικά, ΦΥ-ΣΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΑ, αποφασίζεις για νέο σου ανανεωμένο look. Ποια κομμάτια θα αποτελέσουν την γκαρνταρόμπα σου; Τι μηνύματα θέλεις να περάσεις; Σε τι φάση είσαι; Σέξι; Χρωματιστή; Εναλλακτική; Εκκεντρική; Όλα τα παραπάνω;

Το μυαλό σου σκανάρει εικόνες. Ρούχα, παπούτσια, τσάντες… Ναι, αγαπημένη μου, καλά παρατήρησες στα μεγαλύτερα catwalks… Ένα από τα σημαντικότερα στιλιστικά σου όπλα φέτος είναι τα καλσόν. Ένα από τα ισχυρότερα στοιχεία σου για να εκφράσεις τις ενδυματολογικές σου ικανότητες και τον εαυτό σου τον ίδιο, είναι τα καλσόν. Ένα από τα αγαπημένα κοριτσίστικα “παιχνίδια” φέτος βρίσκεται στα πόδια μας. Ήρθε η ώρα λοιπόν… να το βάλεις στα πόδια 😉

Απογείωση. Προσγείωση. Βερόνα. Ποια Ιουλιέτα; Αυτήν τη φορά δεν μας αφορά καθόλου. Φοράει μακριά φορέματα και δεν φαίνεται καν το καλσόν της! Η μόδα φέτος κάνει tag τα πόδια μας και η Calzedonia ποστάρει στον εγκέφαλό μας τα καλσόν που έχεις ονειρευτεί για το προφίλ σου.

Στιλ χωρίς ντυμένα πόδια δεν γίνεται. Θα σε συμβούλευα μάλιστα να ξεκινάς από εκεί. Από το καλσόν. Και πάνω του να χτίζεις το κάθε σου look. Δικτυωτό… Με μίντι φούστες, με μίνι φούστες. Δικτυωτό μεγάλο, δικτυωτό μικρό. Με χρυσό glitter. Λάμψε! Με πέρλες. What; Άστους να αναρωτιούνται… To sexiness αποκτά όλες τις αποχρώσεις φέτος.

Χρώματα. Έντονα. 90’s λατρεμένο στιλ. Ποπ κέφια. Γυναικεία κέφια. Κέφια γενικώς. Πολυχρωμία. Πόδια έγχρωμα. Στιλ που αρνείται να περάσει απαρατήρητο. Η Calzedonia φέτος υπογραμμίζει τα πόδια σου και συμφωνούν όλα τα αγόρια μαζί σου…

Μίνιμαλ ή και όχι. Mettalics ή και ματ. Πουά. Οπάκ. Διάφανα. Βήματα διαφορετικά. Περπατάς. Με τακούνια ή φλατ. Για όλα υπάρχει ένα καλσόν.

Το πρώτο #CalzedoniaLegShow κάνει τα παπούτσια μου που κοιμούνται στην ντουλάπα μου πίσω στην Ελλάδα να αγωνιούν για το τί θα τους φέρω πίσω από αυτό το ταξίδι μου. 20 διεθνή, διάσημα μοντέλα περπατούν στην πασαρέλα μπροστά μου. Μίνιμαλ, αισθησιακό styling, σεταρισμένο με ανάλογες μουσικές αναδεικνύει τα γυναικεία πόδια στους πρωταγωνιστές ενός σύγχρνου, glamorous show. Χορογραφίες. Γραφικά. Ο θηλυκός κόσμος της Calzedonia ξετυλίγεται! Κι εγώ τυλίγομαι σε δικτυωτά πουά… Σταυροπόδι!

Look around you!
Εκεί, στην πρώτη σειρά… Ναι, ναι, καλά βλέπεις! Η Julia Roberts!!! Η iconic μούσα της Calzedonia. Δηλώνει χαρούμενη που το brand την έφερε στην παραμυθένια Βερόνα. Το ίδιο δηλώνω κι εγώ παρακαλώ. Τι κοινό έχω εγώ και η Τζούλια Ρόμπερτς; Χαχαχα… Ας συνέλθω! Η μεγάλη σταρ και πρόσωπο της Calzedonia για τρίτη συνεχή χρονιά, φόρεσε τα αγαπημένα της πουά – διχτυωτά καλσόν και δεν σταμάτησε να χαμογελάει σε όλη τη διάρκεια του leg catwalk. Τι κοινό έχουμε όλες με την Julia Roberts; Τα δυνατά μας χαρτιά είναι το χαμόγελο και τα πόδια μας. Got it!

Look around you more…
Θα σου πω κι αυτό και μετά θα σε αφήσω να διαλέξεις με την ησυχία σου τα καλσόν που θέλεις να ντύσουν τα πόδια σου φέτος, τα καλσόν που θέλεις να χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις το δικό σου ξεχωριστό στιλ.
Έκαστος στο είδος του… Άλλα όταν μιλάμε για καλσόν, η Calzedonia είναι η ειδικός. Κι εκεί, στο show και στο after party ήταν και άλλη μία ειδικός (της μόδας) η Anna Dello Russo! Δεν θα πω τίποτε άλλο απολύτως. Η παρουσία της και μόνο εκεί, σου υπογράφει, ότι ΠΡΕΠΕΙ να φορέσεις καλσόν. Understood?

Ψέματα. Θα πω και κάτι ακόμα… Γιατί είμαι πολυλογού. Και γιατί όταν πίνω δυο ποτήρια προσέκο (εκεί στο after party) μιλάω λίγο περισσότερο. Ανάμεσα σε διεθνείς celebrities και influencers, ανάμεσα σε γυναίκες που κατέχουν το στιλ, σε bloggers, vloggers και δημοσιογράφους μόδας και υπέροχα γυναικεία πόδια, εκεί κάπου τριγυρίζει και μια σαλάτα. Μια “ξανθιά σαλάτα”. The Blonde Salad.

Άφησα την Chiara Ferragni για το τέλος για να σου κλείσω το μάτι και να σου κλείσω ραντεβού ξανά στη Βερόνα, με την παραπάνω κουκλίτσα σε ρόλο έκπληξη… Stay tuned!

Σε αφήνω τώρα να διαλέξεις… τα όπλα σου… Για να αποπλανήσεις τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017 – 2018

And More