Intimissimi On Ice: Το υπερθέαμα με τις διεθνούς φήμης προσωπικότητες!

Ένας θρύλος της μουσικής συναντά έναν μύθο του καλλιτεχνικού πατινάζ στο τρίτο Intimissimi on Ice! “One Amazing Day” πραγματοποιήθηκε στην Arena της Βερόνα κι εμείς απολαύσαμε “One Amazing Night”!

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η Bel και ο Hero…
Ένας μυστηριώδης μαγικός άγνωστος, μια πρόσκληση για μασκέ χορό. Και το μαγικό ταξίδι για το ζευγάρι ξεκινά. Από το πρώτο φως της αυγής ως το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα…
Ο πάγος λάμπει με κάθε πατινάρισμα… Εκκεντρικοί πολύχρωμοι χαρακτήρες κάνουν την παρουσία της και εμπλουτίζουν το ταξίδι του ζευγαριού. Εντυπωσιακά σηκώματα, άλματα… Η μουσική υψώνεται σε κρεσέντο. Τα φώτα ανεβαίνουν. Το ζευγάρι θα χωριστεί και θα ενωθεί ξανά στο αποκορύφωμα, στην τελευταία πράξη…
Μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου τα πάντα. Σαν τη ζωή μας. Έτσι και οι πρωταγωνιστές ακροβατούν, χαράζουν τα σημάδια τους στον πάγο.

Τυλίγομαι με το πανωφόρι μου. Αφήνομαι στη μαγική φωνή του Andrea Bocelli. Τα όνειρά μου, οι επιθυμίες μου πατινάρουν συντροφιά με τις λεπίδες των Kiira Korpi, Stephane Lambiel, Carolina Kostner και γίνονται πραγματικότητα.

Περιμένω. Περιμένω να εμφανιστεί ο ήρωας πολλών ξενυχτιών μου. Ο διάσημος Ρώσος skater Evgeni Plushenko είναι εδώ! Αυτό το μυθικό πλάσμα του καλλιτεχνικού πατινάζ χορεύει μπροστά μου! Και το ηχόχρωμα του θρυλικού Bocelli είναι το ιδανικότερο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μου. Ναι, η μαγεία μπορεί να γίνει πραγματικότητα αρκεί να τη νιώσεις. Αρκεί να εστιάσεις. Αρκεί να μην παγιδευτείς στη συναισθηματική αγένεια όσων δεν ένιωσαν. Το ταλέντο, το χάρισμα σε συνδυασμό με το συναίσθημα είναι το όχημα που θα σε οδηγήσει. Αν θέλεις.

Τα κοστούμια συνωμοτούν με τις εξαίσιες σειρές από τις Intimissimi collections και φέρουν την υπογραφή της πολυβραβευμένης ενδυματολόγου, Milena Canonero. Νικήτρια 4 Oscar!!! Για την ταινία του Stanley Kubrick, Barry Lyndon και της Sofia Coppola, Maria Antonietta καθώς και του Wes Anderson, το Gran Budapest Hotel.

Το ζευγάρι ενώνεται ξανά. Το μοναδικό υπερθέαμα κορυφώνεται και ο επίλογος γράφεται απέναντι από την Arena της Βερόνα. Ακολουθεί πάρτι και χορός. Αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές εμάς. Λίγο προσέκο, πολύ μουσική και πολλές μελωδίες. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που με βρίσκουν μαγεμένη δίπλα σε ένα συντριβάνι να σιγοτραγουδώ τη χαρά μου με την Τζίνα και τον Κωνσταντίνο. Δίπλα στο συντριβάνι. Μέσα στο συντριβάνι. Έξω από το συντριβάνι. Περπατώντας για το ξενοδοχείο. Στη νυχτερινή, φιλόξενη Βερόνα. Πόσα γέλια. Πόσα γέλια δημιουργεί η ευτυχία! Πόση ευτυχία γεννιέται από μια παράσταση υψηλού επιπέδου;

Είναι η τρίτη χρονιά του Intimissimi on Ice και κάθε χρόνο το επίπεδο ανεβαίνει. Στο show, αλλά και στο red carpet. Μεγάλα ονόματα της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της Ιταλίας, αλλά και star παγκοσμίου βεληνεκούς χαμογέλασαν στο φακό, πόζαραν και παραδόθηκαν στο παγωμένο υπερθέαμα. Alice Campello, Safia Vendome, Xenia Tchoumitcheva, Chiara και Valentina Ferragni, Negin Misralehi… Το super model Anja Rubik και φυσικά οι μούσες του brand, Irina Shayk, Shlomit Malka και Bojana Krsmanovic.

Μακάρι να ήσουν εκεί κι εσύ… Στην πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας! Κι ας μην έμπαινες στο συντριβάνι… Ας πέταγες απλά ένα κέρμα! Εμείς πετάξαμε τους εαυτούς μας για να πιάσει καλύτερα η ευχή! Χαχαχαχαχαχαχαχα….

And More