#IntimissimiLovesSantorini σημαίνει κορίτσια, μόδα, ελληνικό μπλε και πολυτέλεια!

Μερικές φορές έρχεται ένα κύμα να ξεπλύνει τις αναμνήσεις σου και να τις αντικαταστήσει με καινούριες. Ένα ταξίδι για να κάνει την απαραίτητη απεντόμωση. Ένα νησί να λαδώσει τις αλυσίδες, ένα παραμύθι να σε κάνει να χορέψεις ξανά, ένας αέρας να πάρει τις στάχτες του παρελθόντος μακριά και ένα brand να ντύσει με μπλε ορίζοντα τους έρωτές σου… Το hashtag είναι #IntimissimiLovesSantorini σε ένα event που αναστάτωσε για τρεις μέρες το Instagram.

Σαντορίνη! Οι εκκρεμότητες σβήνουν, εξαϋλώνονται στη σαμπάνια που απολαμβάνω με θέα την Καλντέρα. Μόλις αδειάζει το ποτήρι μου το ξαναγεμίζουν. Oh, the bubbles! Αναδύονται στην επιφάνεια και σκάνε, διαλύονται όπως ακριβώς και οι σκέψεις μου. Δεν θυμάμαι τίποτα. Και κανέναν. Γύρω μου μόδα, ελληνικό μπλε, λευκό, πολυτέλεια. Το ιταλικό lingerie brand αφιέρωσε στο νησί που έχουν υμνήσει τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στα editorials τους μια καλοκαιρινή συλλογή και προσκάλεσε top διεθνείς fashion bloggers για τη διεθνή digital καμπάνια του.

Μένω στο Cosmopolitan Suites της Hotel Brain και τα λόγια μου δεν αρκούν να περιγράψουν τη φιλοξενία τους. Η πόρτα της σουίτας μου οδηγεί στην infinity pool του ονείρου μου και αρχίζω να νιώθω ενοχές που λείπω από το γραφείο. Απαντάω στα επαγγελματικά email μου αραχτή σε μια ξαπλώστρα πίνοντας φυσαλίδες. Καταπίνω τις ενοχές μου με mind control. Άλλωστε κι εδώ για δουλειά είμαι. Αυτή τη δουλειά που είχα την έμπνευση να επιλέξω πριν χρόνια. Τη δουλειά που μπορεί να σου σπάσει το στομάχι, να σου ανατινάξει τον εγκέφαλο και ξαφνικά να σε διακτινίσει στον Παράδεισο.

Η καλοκαιρινή συλλογή Santorini της Intimissimi είχε ως πηγή έμπνευσης το απόλυτα σοφιστικέ και ρομαντικό νησί του κόσμου, με τους μπλε και λευκούς τόνους να πρωταγωνιστούν σε υφάσματα που χαϊδεύουν το σώμα σου στο νησιώτικο αεράκι, χαλαρό στιλ και σεξ απίλ που γαργαλάει τον ανδρικό αμφιβληστροειδή τόσο όσο χρειάζεται για να κινητοποιήσει τις σκέψεις του για ηλιοβασιλέματα και γκρεμούς. Ό,τι χρειάζεσαι για το καλοκαίρι.

Είναι τέλη Απριλίου. Το βράδυ χρειάζεσαι μακρύ μανίκι. Το μεσημέρι όμως οι σειρήνες της πισίνας σε μαγεύουν και βουτάς στο παγωμένο νερό. Ξυπνάς. Και βάζεις απότομα τα πράγματα στη θέση τους. Η Τζίνα μου χαμογελάει συνωμοτικά. Συνέρχεσαι και ξαφνικά βλέπεις ξεκάθαρα ποιος είναι ποιος. Και το βράδυ φοράς τα θαλασσιά lingerie σου, προσθέτεις απλά μάσκαρα στην ηλιοκαμένη μουρίτσα σου και χορεύεις. Δεν σε νοιάζει απολύτως τίποτα.

Βολτάρουμε από το ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο άλλο με τα vip βαν με τα φιμέ τζάμια. Οι fashion bloggers διακοσμούν σουτιέν με τα χεράκια τους, απολαμβάνουν cooking lessons, φωτογραφίζονται στον οπτικό μου ορίζοντα. Η Σαντορίνη είναι από τα ισχυρότερα hashtags στο instagram. Κι εκείνες ποστάρουν ασταμάτητα. Βομβαρδίζουν τους followers τους με μπλε ελληνική μαγεία. Συνολικά 15 εκατομμύρια followers από όλον τον κόσμο κάνουν το hashtag #IntimissimiLovesSantorini να μην προλαβαίνει να μετράει likes. Το @intimissimiofficial κερδίζει 10.000 νέους followers σε δύο μόνο μέρες κι αν αυτό δεν λέγεται επιτυχία, τότε τι;
Instagram account: https://www.instagram.com/intimissimiofficial/
Facebook account: https://www.facebook.com/intimissimi/

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ
Οι fashion bloggers. Από την Ιταλία, τη Ρωσία, την Τουρκία, την Ελλάδα (φυσικά), το L.A….
Xenia Tchoumicheva (https://www.instagram.com/xenia/), Sonya Esman (https://www.instagram.com/classisinternal/), Alice Campello (https://www.instagram.com/alicecampello/), Nina Urgell Cloquell (https://www.instagram.com/ninauc), Tatjana Mariposa (https://www.instagram.com/tatjanamariposa/), Jessica Mercedes (https://www.instagram.com/jemerced/), Ozge Ulusoy (https://www.instagram.com/ozgeulusoy/),
Safia Vendome (https://www.instagram.com/safiavendome/), Jessica Weiss (https://www.instagram.com/journelles/), Leonie Hanne (https://www.instagram.com/ohhcouture/), Anyuta Rai (https://www.instagram.com/anyuta_rai/), Nefeli Georgala (http://instagram.com/nefeligeorgala), Natalia Georgala (http://instagram.com/natgeorgala), Korina Vrousia (http://instagram.com/korina_typemystyle),
Tonia Sotiropoulou (http://instagram.com/toniasotiropoulou), Vayia Kalatsanidou (http://instagram.com/pinkcloudland), Chrissianna Andriopoulou (http://instagram.com/shopranoblog)

GREEKS DO IT BETTER!
Σε αυτό το μοναδικό, παγκόσμιας εμβέλειας digital project, η Intimissimi συνεργάστηκε με την εταιρία διαχείρισης ξενοδοχείων Hotel Brain ώστε οι guests να απολαύσουν A-list φιλοξενία σε 8 ξενοδοχεία -ονειρεμένους προορισμούς. Και απολαύσαμε… Σουίτες στο χείλος της Καλντέρας, θέα που σε ξεπερνά, φαγητό που αποστομώνει, σαμπάνια, κρασί, πολυτέλεια στην οποία υποκλίνεται ακόμα και το Condé Nast Traveller. Οπτικο-ακουστικο-γευστικός οργασμός!

Σκοτείνιασε. Σήκωσε αέρα. Σαντορίνη! Μου θυμίζει τόσο πολύ τον εαυτό μου. Στραβοξύπνησε. Χειμώνιασε. Οι άλλοι έφυγαν. Η πτήση μου ακυρώθηκε. Έμεινα. Με τη Φλώρα. Το στρες στραγγάλισε τα σωθικά μου. Πρέπει να είμαι γραφείο το πρωί. Οι εκκρεμότητες επιστρέφουν. Με δυο ξυλάκια στα χέρια απολαμβάνουμε sushi στο Ginger και γελάμε για να ξορκίσουμε το κακό (;). Γνωρίζουμε όλοι πόσο ιδιότροπο είναι αυτό το νησί. Θα φύγουμε άραγε το πρωί;

Για την ώρα, με αντίβαρο τη βαλίτσα για να μην μας πάρει ο αέρας, μπαίνουμε ξανά στο Cosmopolitan Suites. Χμμμ! Σαν να μην είναι και τόσο κακή αυτή η αναβολή τελικά… Spoil me more, baby!

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
Τα ξενοδοχεία φυσικά που διαχειρίζεται η HotelBrain ((http://www.hotelbrain.com/EL/) και τα οποία συμμετείχαν στο «#IntimissimiLovesSantorini»

Cosmopolitan Suiteswww.cosmopolitan-santorini.com/

Kirini Suites & Spawww.kirini.com

On The Rockswww.onrocks.net

San Antoniowww.sanantonio-santorini.com

Chromata Up Style Hotelwww.chromata-santorini.com

Gold Suites www.goldsuites-santorini.com

Aressana Spa Hotel & Suiteswww.aressana.gr

Amber Light Villas www.amberlightvillas.com

Photo: Νίκος Αναγνωστόπουλος / Ξένια Ιωάννου

And More