MasterCard Priceless Surprises: Έκανε ένα ακόμα όνειρο πραγματικότητα!

Το να γνωρίζεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη από κοντά είναι σίγουρα μια μοναδική εμπειρία. Το να γίνεται όμως μέσα από μια έκπληξη είναι αναμφίβολα κάτι μεγαλειώδες! Και αυτό το κάνει πράξη η MasterCard μέσω του προγράμματος Priceless Surprises σε κατόχους της κάρτας της. Πάνω από 300.000 τυχεροί παγκοσμίως έχουν ζήσει μοναδικές εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας και έχουν δει μερικά από τα μεγαλύτερα και άπιαστα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα!

Στην Ελλάδα, η MasterCard παρουσίασε για πρώτη φορά το πρόγραμμα Priceless Surprises, προσφέροντας στους κατόχους καρτών της, μια βραδιά ανεκτίμητης αξίας στα φετινά Mad Video Music Awards by Coca-Cola. Είχα την τύχη να βρεθώ σε εκείνη τη λαμπερή βραδιά και να παρακολουθήσω από κοντά τις εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει η MasterCard για όλους εμάς! Και πίστεψέ με οι εκπλήξεις ήταν πααααάρα πολλές…

50 τυχεροί που εξασφάλισαν το εισιτήριό τους μέσω της MasterCard® κάρτας τους για το μεγαλύτερο μουσικό event του καλοκαιριού, (ποιο άλλο από τα Mad Video Music Awards by Coca-Cola), είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά αλλά και να φωτογραφηθούν με κάποιους από τους αγαπημένους τους Έλληνες καλλιτέχνες.

Και όλα αυτά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο VIP Lounge με open bar και finger food, το οποίο σέρβιρε πρωτότυπα και πολύ… μα πολύ γευστικά cocktails (φαντάσου ότι δεν αρκέστηκα σε ένα! Είπα YOLO, ήρθα να παρτάρω και ξέχασα για λίγο ότι είμαι εκεί για δουλειά) αλλά και νόστιμα finger foods, στα οποία δεν είχες κανέναν περιορισμό!


Όσοι βρέθηκαν λοιπόν εκεί, είχαν την τύχη να φωτογραφηθούν και να μιλήσουν με τους Vegas, Boys and Noise, Ελένη Φουρέιρα, Demy, Κώστα Μαρτάκη, Καλομοίρα, Κώστα Λεγάκη και αρκετούς ακόμα. Εντάξει κάπου εδώ πρέπει να πως πως όταν εμφανίστηκαν οι Boys and Noise, αναστάτωσαν στην κυριολεξία όλα τα κορίτσια!!! Σείστηκε ολόκληρο το Tae Kwon Do!

Η βραδιά όμως επεφύλασσε μια προσωπική Priceless Surprise σε μια μεγάλη τυχερή, την οποία είναι σίγουρο πως θα θυμάται για πάντα. Μια συνάντηση με το αγαπημένο της συγκρότημα Vegas, περίμενε την τυχερή κάτοχο κάρτας MasterCard Άννα-Μαρία Κετσελίδου, η οποία είχε ταξιδέψει από την Γερμανία στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τη μεγάλη βραδιά, χωρίς να γνωρίζει τίποτα για το τι θα επακολουθούσε!

Δες εδώ τη μεγάλη έκπληξη!

Το party λοιπόν ξεκινά και το MasterCard Crew οδηγεί τους 50 τυχερούς, μαζί και μένα, στις VIP θέσεις μας για να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση και την απονομή από το καλύτερο σημείο του χώρου, ακριβώς δίπλα στους αγαπημένους μας τραγουδιστές. Η σκηνή, τα φώτα και τα σκηνικά εντυπωσιακά, σαν να χει στηθεί ένα τεράστιο party. Το κοινό παραληρούσε από κάτω με τη μουσική και πραγματικά δεν μπορούσες να σταματήσεις να κουνιέσαι ακόμα και από τη θέση σου!

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της MasterCard για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε, “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς η MasterCard παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα Priceless Surprises, εκπλήξεις αποκλειστικά για κατόχους καρτών MasterCard, σε μία ξεχωριστή συνεργασία με το μεγαλύτερο ετήσιο μουσικό θεσμό της Ελλάδας. Οι τυχεροί κάτοχοι καρτών MasterCard, παρακολούθησαν με έναν ξεχωριστό τρόπο τη φετινή απονομή των Mad Video Music Awards by Coca-Cola και έζησαν μια βραδιά ανεκτίμητης αξίας.”

Μόνο το 2014, έγιναν Priceless Surprises σε πάνω από 16.700 κατόχους καρτών της MasterCard, μέσω 35 διαφορετικών πρωτοβουλιών σε 13 Ευρωπαϊκές χώρες.

Δες και εδώ την έκπληξη με τον Pharell Williams, που έκανε η MasterCard μέσω του Priceless Surprises σε μια τυχερή κάτοχο κάρτας MasterCard!

Το να γίνεται το όνειρό σου πραγματικότητα έχει μεγάλη αξία. Το χαμόγελό σου όμως… ανεκτίμητη. Και αυτό προσπαθεί να επιτυγχάνει η MasterCard μέσω του Priceless Surprises.

And More