Μία υπέροχη μέρα με το Timotei

Το Timotei είναι ένα brand που πάντα αγαπούσα και χρησιμοποιώ τα προιόντα του, γιατί μου αρέσουν και μου ταιριάζουν. Έχουν αυτό που εγώ λέω minimal φυσικότητα και που ψάχνω σε ό,τι έχει να κάνει με τις beauty επιλογές μου.
Πριν από μερικές εβδομάδες δέχτηκα μία πρόσκληση να είμαι μαζί με το team του Timotei στο corner που θα είχε στα πλαίσια του φετινού Υοga fair event στο Γουδί!

Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, το corner του Τimotei ήταν το πιο ωραίο στο event και με τον περισσότερο κόσμο οφείλω να ομολογήσω κατά την διάρκεια της μέρας, όπου ενημερώθηκαν, φωτογραφήθηκαν, έφτιαξαν κοτσίδες και βέβαια δήλωσαν συμμετοχή στο διαγωνισμό που έτρεχε παράλληλα με πλούσια δώρα!

Εκεί, λοιπόν, είδα και εγώ από κοντά τα νέα και πολλά διαφορετικά προϊόντα για όλους τους τύπους μαλλιών και με ειδικά συστατικά και τέλειες συσκευασίες.

Η φιλοσοφία του Τimotei είναι να αποβάλουμε τα περιττά για την ομορφιά των μαλλιών μας και μας παρακινεί να κρατήσουμε μόνο την ουσία για να έχουμε όμορφα και λαμπερά μαλλιά. Με εντυπωσίασαν τα νέα φυσικά συστατικά των σαμπουάν, αλλά και των conditioner, ειδικά επιλεγμένων για τις ανάγκες πολλών και διαφορετικών τύπων μαλλιών.

Με 0% paraben, σιλικόνες και χρωστικές, υλικά όπως χαμομήλι, πράσινο τσάι, αβοκάντο, καρύδα αλόη και έλαιο αργκάν δίνουν στα μαλλιά μας αυτό ακριβώς που χρειάζονται, χωρίς τίποτα περιττό!

Και βέβαια τι να πω για τις υπέροχες μυρωδιές!
Οι φίλες που ήρθαν στο corner μας ανακάλυψαν όλα αυτά τα νέα υπέροχα προϊόντα, μύρισαν και δοκίμασαν κάποια από αυτά, κυρίως λαδάκια για ενυδάτωση που ήταν μαγικά μετά το μάθημα yoga που είχαν κάνει, ενώ είχαμε μαζί και την hair expert που μας έφτιαχνε τέλειες πλεξίδες!

Εγώ αφέθηκα στα χέρια της και πέρασα super!
Παράλληλα, υπήρχε και ένα τραπέζι με καρύδες και αμύγδαλα για extra ενέργεια, πάντα με φυσικό τρόπο πριν το μάθημα yoga.

Το Τimotei μέσα από τη νέα αυτή σειρά προϊόντων της αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την απόλυτα φυσική ομορφιά, που όλες έχουμε μέσα μας και αυτή είναι που μας κάνει πραγματικά μοναδικές. Χωρίς καμία περιττή σκέψη, η ομορφιά είναι μέσα μας και αυτό αρκεί για να είμαστε υπέροχες!
Καλό Καλοκαίρι!

And More