TLife | The female side of life

Are you an Urban Lover?

Ξένια Ιωάννου
Εκεί στο κέντρο μαζευτήκαμε. Πιστοί στην αστική κουλτούρα, ερωτευμένοι με την πόλη μας. Νύχτα. Μετά τη δουλειά. Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, εκεί στην Αναξαγόρα. Το taxi μας άφησε στην Πειραιώς. Περπατήσαμε γρήγορα ανάμεσα σε μερικούς αλλοδαπούς, φοβήθηκα λίγο, αλλά ευτυχώς είδαμε κόσμο. Κι άλλους Urban Lovers. Ακούσαμε μουσικές. Αναγνωρίσαμε φίλους... 

Το περιοδικό OZONRAW και η H&M Divided μας κατέβασαν στο κέντρο, στο βιομηχανικό κτίριο της Αναξαγόρα, εκεί που κάποτε στεγάζονταν ένα από τα ιστορικότερα περιοδικά, το ΡΟΜΑΝΤΣΟ. Θυμάσαι; Τη Βεντέτα; Το Πάνθεον; 
Εκεί, χάρη στην πρωτοβουλία των ανθρώπων του BIOS -οι αυθεντικοί urban lovers τους γνωρίζουν καλά- το κτίριο αποκτά νέες δράσεις, νέα ζωή και βάζει το μεγάλο στοίχημα του κέντρου.


/

Τέχνη, μουσική, μόδα. Συναντηθήκαμε στο σταυροδρόμι τους και οφείλω να ομολογήσω πως ήμασταν πολλοί τελικά. Παλιοί γνώριμοι και νέες παρουσίες. Άνθρωποι με στιλ και προσωπικότητα. Με ενδιαφέροντα και βλέμμα που δεν χάνεται στο κενό, αλλά βλέπει ορίζοντα... Εκφράζεται. 


/

Street artists της πόλης έβαψαν το δικό τους μήνυμα. Οι Cacao Rocks, Ser, BA17, Yiakou εκφράστηκαν στους τοίχους και ο πάνω όροφος έγινε άλλο ένα σημείο συνάντησης. Από εκεί ξεκινήσαμε, πήραμε τις μπύρες μας και κατεβήκαμε να συνεχίσουμε... 

Lomography Greece! Κι εμείς με φόντο το εντυπωσιακό "Lomo Wall"... 


/

Live performances και φεστιβαλική ατμόσφαιρα. Αυτό ήταν και το θέμα της βραδιάς. Φεστιβαλικό dress code, χαλαρή διάθεση. Χωρίς τακούνια δηλαδή. Οι Puta Volcano, Frequency On, Spece Blanket γέμισαν την ατμόσφαιρα με μουσικές. Χαλάρωσα. Έφυγε η δουλειά από πάνω μου. Αποσυμπίεση. Και τι κάνω, όταν αποσυμπιέζομαι; Θέλω να δω ρούχα!!! 


/

Η&Μ Divided!!!! Τρεις συλλογές με θέμα Music & Festival εμπνευσμένες από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ Coachella και Glastonbury, αλλά κι από τον μουσικό παράδεισο της Ibiza. Κρεμάστρες γεμάτες φεστιβαλικά outfits, ρούχα που κλείνουν το μάτι στις νότες.
Μπαίνεις στο ειδικά διαμορφωμένο Volkswagen, αλλάζεις, βγαίνεις, κατευθύνεσαι προς τον τοίχο της H&M και φωτογραφίζεσαι με το φεστιβαλικό σου look σε μια επαγγελματική φωτογράφηση από τον Γιώργο Μαλεκάκη!!!

Τέχνη, μόδα, μουσικές, φίλοι με στιλ, ερωτευμένοι με την Αθήνα. Τι άλλο θέλεις από ένα βράδυ; 

Κατευθυνθήκαμε με τον κολλητό μου ξανά προς την Πειραιώς. Δεν φοβήθηκα καθόλου αυτή τη φορά. Ο κόσμος ήταν πολύς ακόμα κι έξω στο δρόμο. Το παραπάνω στοίχημα μάλλον έδειχνε κερδισμένο. Και μη φανταστείς πως είχα πιει. Όχι. Μια μπύρα. Δεν είχα το θάρρος του αλκοόλ. Απλά είχα αλλάξει την ενέργειά μου, τις σκέψεις μου. Περπάτησα την Αναξαγόρα αργά, σχολίασα τα σκουπίδια, δεν με απασχόλησε καθόλου η μίνι φούστα μου και μπήκαμε στο taxi. Μια στάση στο νέο μας στέκι -θα σας μιλήσω άλλη φορά για αυτό- για να φάμε κάτι και να πιούμε άλλο ένα ποτό και μετά σπίτι. Είχε μείνει λίγο δουλίτσα ακόμα... 

Και κάπου εκεί ένας φωτεινός Snoopy προσγειώθηκε στο τραπέζι μας. Τρία ευρώ για να τον αποκτήσεις και να κοιμάσαι με φωτάκι... :)
Don' t you love Athens? Πάντα έχει φωτάκια!!! 


Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...