TLife | The female side of life

Ο μυστικός μας... σύμμαχος!

“Νέο σπίτι, νέες συνήθειες, νέα μεγάλα parties! Για μένα η πιο όμορφη ημέρα της εβδομάδας είναι αυτή που φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα έρχονται στο σπίτι για φαί, ταινίες και κουβέντα!
Έλα όμως που το πρώτο τραπέζι έγινε με γονείς και πεθερικά. Και όχι μόνο έγινε, αλλά είχε και μεγάλη επιτυχία. Μαγειρέψαμε, φάγαμε, διασκεδάσαμε και περάσαμε τέλεια. Ήρθε όμως η ώρα να τους αποχαιρετήσουμε και τότε, λίγα λεπτά αφού έκλεισε η πόρτα, γυρνώ στο νεροχύτη και επικρατεί: το χάος! Kαι σκέφτομαι: Kαλά, η μαμά μου πως κατάφερνε πάντα να μαγειρεύει πέντε φαγητά ταυτόχρονα, να φτιάχνει φανταστικά κέικ για να παίρνουμε στο σχολείο και γλυκά για το τραπέζι με τους φίλους και κάπως μαγικά ο νεροχύτης της να είναι πάντα τακτοποιημένος;
Κοιτάζω τον καλό μου με τρόμο και εκείνος μου λέει να μην ανησυχώ. Μου δείχνει το Fairy Clean & Care και μου κλείνει το μάτι!
Και ναι, είχε δίκιο. Πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα πλυθήκαν με τον μυστικό σύμμαχο της μαμάςκαι έτσι μπορέσαμε και εμείς να αράξουμε λίγο παραπάνω στον καναπέ, τρώγοντας ένα ακόμη κομμάτι, από εκείνο το εκπληκτικό γλυκό που έφτιαξε η μαμά!”
Νατάσσα Στρόβιλα
“Η μαμά στην κουζίνα. Χώνομαι ανάμεσα στην κοιλιά της και το νεροχύτη. Πατάω πάνω στα πόδια της και σηκώνομαι στις μύτες. Σκαρφαλώνω στην κυριολεξία για να δω τι κάνει, όλη περιέργεια. Πλένει τα πιάτα με Fairy Clean & Care. Της λέω: και γω! και γω!. Με σηκώνει από τις μασχάλες και βάζει τα μικροσκοπικά μου χέρια να πλύνουν μαζί με τα δικά της ένα πιάτο. Χαίρομαι. Γελάω τόσο αθώα. “Βοηθάω τη μαμά” σκέφτομαι... 22 χρόνια μετά, μου αρέσει να της λέω τα νέα μου όταν γυρίζω από τη δουλειά ενώ αυτή πλένει τα πιάτα. Μου αρέσει να μυρίζω το άρωμα καθαριότητας και να νιώθω το απαλό δέρμα που αφήνει στο χάδι της...”
Δέσποινα Θεοδωροπούλου
“Τα χρώματα ήταν πάντα η αδυναμία μου. Και πάντα μου θυμίζουν τη μαμά μου που μας έραβε πολύχρωμα παιδικά φουστανάκια ή έφτιαχνε γλυκά στην κουζίνα που πασπάλιζε με πολύχρωμα καραμελάκια. Και θυμάμαι ότι στο σαλόνι είχε στολισμένη μια πιατέλα γεμάτη με πολύχρωμα πετραδάκια που είχε φέρει από ενα της ταξίδι. Καθόμασταν με τις ώρες και παίζαμε και χώναμε τα δάχτυλά μας ανάμεσα στις πέτρες. Αυτά τα πετραδάκια της μαμάς μου μου θυμίζει το σαπούνι πιάτων που έχει τώρα στην κουζίνα της και κάθε φορά που το βλέπω νομίζω ότι είναι λιωμένα πολύχρωμα πετραδάκια. Μια μέρα που τη ρώτησα μου είπε ότι αυτό ήταν το Fairy Clean and Care και η μαμά μου με τίποτα δεν εννοεί να το αλλάξει γιατί είναι ο μυστικός της σύμμαχος! Πολλές φορές την παρακολουθώ για ώρα να καθαρίζει στωικά το νεροχύτη από τα άπλυτα πιάτα με ευλάβεια και μεθοδικότητα και όταν πια τελειώσει καθόμαστε μαζί και της ψήνω καφεδάκι για να ξεκουραστεί. Όλα τέλεια!”
Μαρκέλλα Ρεπανέλη
“Μεγάλωσα πια. Άνοιξα τα φτερά μου και μένουμε σε διαφορετικές πόλεις. Μας χωρίζουν 500 χιλιόμετρα, αλλά πάντα με κάποιον τρόπο φροντίζει να υπάρχει στο κάθε μέρα μου. Με ένα τηλεφώνημα, με την κλασική ερώτηση: αν έφαγα, με το Fairy Clean & Care που φροντίζει ευλαβικά να τοποθετεί στον νεροχύτη μου. Ψωνίζει πάντα, όταν έρχεται για λίγες μέρες, τα προϊόντα που εκείνη εμπιστεύεται. Ψωνίζω πάντα τα προϊόντα που εκείνη εμπιστεύεται. Πινελιές καθημερινές που φέρνουν τη φροντίδα της κοντά μου... ακόμα κι όταν είναι μακριά μου!”
Ξένια Ιωάννου
“Είναι τόσο τρυφερό να φροντίζεις τους αγαπημένους σου. Είναι υπέροχο να φροντίζεις το μονάκριβο γιο σου. Πότε πέρασαν τα χρόνια... Κάποτε του έπλενα τα πιατάκια της φρουτόκρεμας... Τώρα που μεγάλωσε τα πιάτα της πίτσας... Είχα όμως κι έχω ένα μεγάλο σύμμαχο... Το Fairy Clean & Care !”
Μαρία ΡουμελιώτουΠείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...