id 24.7.365: Το Θησείο απέκτησε… ταυτότητα!

Μυστήριο…. Καινούργια ταυτότητα…. Φως και σκοτάδι… Κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης…
Αυτά είναι τα υλικά για ένα μοναδικό αστυνομικό μυθιστόρημα. Και όμως! Δεν θα σου μιλήσω για κανένα καινούργιο βιβλίο! Υπάρχει όμως πολύ μυστήριο και εσύ καλείσαι να λύσεις το γρίφο.
Τι να σημαίνει άραγε id 24.7.365; Ποιος μπορεί να έχει αυτή την περίεργη… ταυτότητα; Πού κρύβεται το μυστήριο;

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε πληροφορίες και θα σου τις δώσω! Σε έναν από τους σημαντικότερους χώρους του κόσμου, κάτω από την Ακρόπολη, στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων του Θησείου. Εκεί πρέπει να πας για να βρεις το μυστικό.

Το συνθηματικό σου; id 24.7.365, ο νέος πολυχώρος εστίασης και ψυχαγωγίας, ένα μοναδικό all day café bar restaurant.

Και το μυστήριο που θα λύσεις είναι να διαβάσεις τον τεράστιο δίσκο σαν αυτόν της Φαιστού μπαίνοντας μέσα στο μαγαζί που σχεδιάστηκε από το διάσημο σκηνοθέτη, σκηνογράφο και theater designer, Νίκο Πετρόπουλο.

Βασισμένος στην ιστορία της αρχαίας Ελλάδας μέσα από πρωτοποριακές γραμμές και design και εμπνευσμένος από το δίσκο της Φαιστού, δημιουργεί έναν καμβά γραμμάτων που αποτυπώνονται στους τοίχους, συνθέτοντας το μυστήριο της ύπαρξής μας μέσα στο σύμπαν.

Αυτός ο μυστηριακός χώρος θα γίνει το στέκι σου! Άλλωστε η φιλοσοφία του χώρου συνοψίζεται ακριβώς στα δύο στοιχεία που συνθέτουν το όνομά του: id (ταυτότητα) και 24.7.365 (24ώρες, 7 ημέρες η εβδομάδα, 365 ημέρες το έτος), δηλαδή στην ταυτότητά μας μέσα στο χρόνο.

Ο χώρος είναι και φουτουριστικός αλλά με έντονο το στοιχείο του αρχέγονου μυστηριού.

Θα απολαύσεις τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σου στο πιο μυστηριακό περιβάλλον της Αθήνας, που όμως έχει ταυτότητα! Το λένε id 24.7.365!

id 24.7.365
Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 1Α
Τηλέφωνα: 2103 247365, 210 3210120
https://www.facebook.com/id247365/

And More