Μαθήματα αισιοδοξίας για αρχάριους!

Η ζωή είναι απρόβλεπτη! Άλλα θέλεις, άλλα δείχνεις κι άλλα σου έρχονται. Το ξέρεις, δεν χρειάζεσαι εμένα για να στο πω. Επίσης, έχει σκαμπανεβάσματα. Κι αυτό το ξέρεις. Τα έχεις κι εσύ κάθε μέρα. Στη δουλειά, στο σπίτι, στη σχέση σου, στις φιλίες σου… Κύκλος! Στο τέλος όμως, με έναν τρόπο μαγικό, όλα πάνε καλά. Αν δεν είναι καλά τότε δεν είναι το τέλος, λένε. Εγώ το πιστεύω. Έχω μάθει να το πιστεύω και θέλω να το πιστεύω γιατί με το να είμαι αισιόδοξη γίνομαι καλύτερη. Γιατί, είναι καλύτερα να είσαι αισιόδοξος μιας και δεν σε πιάνει ποτέ απελπισία. Σχεδόν, ποτέ….

Όταν έχω τις μαύρες μου βρίσκω κάτι που θα μου φτιάξει το κέφι και θα με κάνει να χαμογελάσω. Έχεις παρατηρήσει πόσο όμορφοι γίνονται οι άνθρωποι όταν χαμογελάνε; Και είναι τόσο εύκολο να το προκαλέσεις στον άλλον. Και είναι τόσο όμορφο το συναίσθημα του να ξέρεις ότι χαμογελάει για σένα ή επειδή του το προκάλεσες τέλος πάντων. Με ένα όμορφο χαμόγελο έχουν γεννηθεί οι μεγαλύτεροι έρωτες. Η φάση λοιπόν είναι: χαμογέλα μου!

Κάθισα και σκέφτηκα, που λες, τι κάνει εμένα να χαμογελάω και τα έγραψα για να σου δώσω μερικές ιδέες για να κλέψεις…

Ένα δικό σου χαμόγελο θα κάνει την αρχή. Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό, μαζί με κάποια άλλα ακόμα που δεν είναι του παρόντος. Χαμογέλα λοιπόν πρώτη.

/

Μια όμορφη σκέψη. Θέλει απλά να ενεργοποιήσεις τη φαντασία σου. Βάλε στο μυαλό σου κάποιον που αγαπάς πολύ και αυτόματα θα σχηματιστεί στα χείλη σου το συναίσθημα! Αν δεν έχεις κάποιον ξεχωριστό να σκεφτείς, αφού είναι γνωστό ότι ο Superman λείπει πάντα για δουλειές (για να σώσει τον κόσμο και κάτι τέτοια), φέρε στο μυαλό σου περασμένες όμορφες στιγμές που έχεις ζήσει ή στιγμές που θα ήθελες να ζήσεις στο μέλλον.

/

Μια ζεστή αγκαλιά! Βοηθάει όσο δεν φαντάζεσαι και είναι και τζάμπα! Μπορεί να μην είναι 24/7 κάποιος δίπλα σου για να στη δώσει αλλά κανείς δεν θα σου την αρνηθεί όταν θα τη ζητήσεις. Give it a try!

/

Ένα βίντεο από το YouTube που θα σου λέει Don’t let me Down. Εντάξει είναι ο πιο εύκολος τρόπος! Θησαυροφυλάκιο γέλιου. Εγώ κόλλησα πρόσφατα με των 2 ετών Diogo Mello που είναι φανατικός θαυμαστής των Beatles. Δες!

Μια γλυκιά κουβέντα. Πάρε τηλέφωνο κάποιον που ξέρεις ότι είναι η χαρά της ζωής ή ξέρεις ότι έχει το χιούμορ που γουστάρεις ή στη μεγάλη ανάγκη τον μπαμπά σου! Για εκείνον είσαι πάντα το πιο όμορφο, το πιο έξυπνο και το πιο καλό κορίτσι του κόσμου. Το κοριτσάκι του μπαμπά! Και με την μανούλα πιάνει εναλλακτικά…

/

Το editor’s blog του TLIFE. Για να έχεις φτάσει εδώ και να με διαβάζεις σημαίνει ήδη μας αγαπάς και ξέρεις ότι είμαστε εδώ, ανάμεσα σε άλλα, για να σου φτιάξουμε το κέφι. Ακόμα κι αν βρέθηκες εδώ τυχαία από google search, τώρα ξέρεις!

/

Ένα χαρούμενο τραγούδι που θα σου λέει «Μπες μες τα χέρια μου και πάμε». Καλοκαιρινό, ταξιδιάρικο. Τραγουδισμένο από τους tU! Μου θυμίζει beach party, με την παρέα στην παραλία, παγωμένες μπύρες και alcohol free συγκεκριμένα (σίγουρα αυτό θα κάνει κάποιους να χαμογελάσουν). Αυτό το τραγούδι είναι το καλοκαίρι μου φέτος! Μου “κόλλησε” και αν είχε κουμπάκι “repeat” στο YouTube θα είχα ξετινάξει τα views του. Το σιγοτραγουδάω πολλές φορές μέσα στη μέρα μου… Ναι και πάμε…

P.S. Αφού είσαι στο YouTube, βρες και το επίσης unplugged “Cry me a river – θέλω το κορίτσι μου” από το ίδιο συγκρότημα!

And More