GNTM: Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι ο μεγάλος νικητής! Η ιστορία της ζωής του και οι καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι (pics,vid)

And the winner is… Ηρακλής Τσουζίνοφ!

Ο τελικός του Greece’s Next Top Model είναι πια γεγονός και μεγάλος νικητής αυτού στέφθηκε ο 20χρονος Ηρακλής. Φέτος για πρώτη φορά δέκα αγόρια και δέκα κορίτσια αναμετρήθηκαν επί ίσοις όροις με σκοπό να κερδίσουν τον τίτλο του Top Model της Ελλάδας  στον τρίτο κύκλο του reality μόδας. Τα αγόρια απέδειξαν επανειλημμένως την αξία τους κι έτσι τρία από αυτά κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Ο Ηρακλής κατάφερε να κερδίσει τους κριτές ήδη από τις auditions του reality, αφού κανείς δεν μπορούσε να προσπεράσει την εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση. Βέβαια, στην πορεία του παιχνιδιού ο ίδιος απέδειξε ότι η εμφάνισή του δεν είναι τίποτα μπροστά στις ικανότητές του. Ο όμορφος μιγάς με τα καταγάλανα μάτια πάλεψε σκληρά, ξεπέρασε όλα τα εμπόδια,”εξολόθρευσε” τους συμπαίκτες τους κι έτσι κατέκτησε την κορυφή!

Δες το βίντεο την ώρα που ο Ηρακλής ακούει πως είναι το Next Top model της Ελλάδας!

Ωστόσο, εκτός από την κορυφή ο Ηρακλής κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000 από το House of Jewels, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star. Και φυσικά, για πρώτη φορά στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα, ένα διετές συμβόλαιο με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London. Από σήμερα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του Ηρακλή, καθώς ένα μεγάλο του όνειρο κατάφερε να γίνει πραγματικότητα.

GNTM – Ηρακλής Τσουζίνοφ: Η σύντροφός του, Αγγελική, τον στηρίζει δημόσια! Έτσι αντέδρασε στη νίκη του (pic,vid)

Δες τις καλύτερες στιγμές του στο Greece’s Next Top Model:

Ποιος είναι ο Ηρακλής;

O Ηρακλής είναι ένας σύγχρονος πολίτης του κόσμου. Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα. Το όνομα Ηρακλής το επέλεξε ο ίδιος γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία. Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια.

(Διάβασε επίσης: GNTM: Ποια είναι η κούκλα σύντροφος του Ηρακλή, Αγγελική; – Φωτογραφίες)

Το GNTM αποτελούσε στοίχημα ζωής για τον Ηρακλή, να αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει. Τη δύναμη του την αντλεί από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμα του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες. Για τον Ηρακλή, το GNTM ήταν η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να πετύχει τον προσωπικό του άθλο.

Ο Ηρακλής μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει:

Read More

And More