Δανάη Στράτου: Εκθαμβωτική στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στο Μέγαρο Μουσικής! [pics]

Η Δανάη Στράτου δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη σημαντική στιγμή του συζύγου της Γιάνη Βαρουφάκη. Από την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Κώστα Γαβρά “Ενήλικοι στο δωμάτιο” που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής. Μια ταινία που βασίστηκε στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη “Ανίκητοι ηττημένοι”!

Στις “νύχτες πρεμιέρας” στο Μέγαρο βρέθηκε ο Μάνος Γαβράς, στελέχη του “Μέρα25”, οι πρωταγωνιστές της ταινίας αλλά και πολλοί καλεσμένοι.

Η Δανάη Στράτου, ξεχώρισε για μια ακόμα φορά με το chic παρουσιαστικό της. Επέλεξε μαύρη μακριά τουαλέτα με διαφάνειες και χρυσό πέδιλο και μακιγιάζ με γήινους τόνους που αναδείκνυαν τα πράσινα μάτια της!

Δες φωτογραφίες

Δανάη Στράτου Γιάνης Βαρουφάκης Γιώργος Χωραφάς

Το ζευγάρι με την Σοφία Σακοράφα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Κώστας Γαβράς-Χρήστος Λούλης-Γιάνης Βαρουφάκης-Δανάη Στράτου

Η ταινία του Γαβρά βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη «Ανίκητοι Ηττημένοι» και επικεντρώνεται στα καθοριστικά πολιτικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα γύρω από τον «φαύλο κύκλο των συναντήσεων του Eurogroup, που επέβαλε τη δικτατορία της λιτότητας στην Ελλάδα». Η ταινία αυτοχαρακτηρίζεται ως «μια αρχαία ελληνική τραγωδία στη σύγχρονη εποχή», στην οποία «πίσω από τις κλειστές πόρτες, παίζεται μια ανθρώπινη τραγωδία».

Read More

And More