Κώστας Πηλαδάκης – Chali Jennings: Είναι full in love! Οι αγκαλιές και τα παθιασμένα φιλιά σε βραδινή τους έξοδο [pics]

Είναι ερωτευμένοι και πλέον δεν το κρύβουν! Ο λόγος για τον Κώστα Πηλαδάκη και την Chali Jennings, οι οποίοι αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της πόλης! O γνωστός επιχειρηματίας μετά από αρκετά χρόνια σχέσης με την Ειρήνη Παπαδοπούλου φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της ταλαντούχας χορεύτριας και χορογράφου των celebrities. Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου μπορεί να έδωσαν αρκετές ευκαιρίες στη σχέση τους, ωστόσο αυτή δεν είχε happy end.

Η αλήθεια είναι ο επιχειρηματίας προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που τα φλας των φωτογράφων έχουν πέσει πάνω του. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Κώστα Πηλαδάκη και την Chali Jennings κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου τους στο νυχτερινό κέντρο Romeo. Οι δυο τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, απόλαυσαν κάθε στιγμή!

Το ζευγάρι παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος αγκαλιά, ενώ δεν έλειψαν οι τρυφερές ματιές και τα παθιασμένα φιλιά. Η γνωστή χορογράφος φορώντας ένα μαύρο παντελόνι και ένα κυπαρισσί t-shirt έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της, ενώ εκείνος δεν έπαψε λεπτό να την φροντίζει.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More