Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1, “Το αμάρτημα της μητρός μου” !

Πολλοί στοιχημάτιζαν πως η συγκεκριμένη σειρά λόγω κρίσης, δεν θα τα καταφέρει να ξεκινήσει φέτος γυρίσματα και να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ομως, αποδείχθηκε πως έκαναν λάθος ! Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την πολυσυζητημένη ολοκαίνουργια ελληνική παραγωγή του καναλιού του Αμαρουσίου, “Το αμάρτημα της μητρός μου”.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη σειρά, αποτελεί ουσιαστικά την τηλεοπτική επιστροφή του Αλέξανδρου Ρήγα. Βλέπετε, ο δαιμόνιος δημιουργός αποφάσισε να πει και πάλι το “ναι” στην τηλεόραση που τον λατρεύει, μόνο που αυτή την φορά, η τηλεοπτική του επιστροφή δεν γίνεται μέσα από το Mega, αλλά από τον ΑΝΤ1.

Ο Αλέξανδρος ,λοιπόν, επιμένει τηλεοπτικά, αλλά και… κωμικά και υπογράφει το σενάριο ακόμα μίας άκρως φιλόδοξης παραγωγής, τα πρώτα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν σήμερα. Οπως μαθαίνω δε, λόγω της τρελής κακοκαιρίας, άλλαξαν τα πλάνα και ενώ αρχικά τα πρώτα γυρίσματα θα ξεκινούσαν από εξωτερικούς χώρους, τελικά τον πρώτο λόγο θα έχουν τα γυρίσματα στο πλατό, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν οι συντελεστές κανένα απολύτως πρόβλημα.

Οσο για το ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές στην νέα αυτή κωμική πρόταση του ΑΝΤ1; Τους βασικούς ρόλους κρατούν οι : Ρένια Λουιζίδου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ορέστης Τζιόβας, Χρήστος Σιμαρδάνης, ενώ αρχικά το πρωταγωνιστικό ζευγάρι ήταν να είναι η Ελένη Ράντου και ο Σπύρος Παπαδόπουλος ,οι οποίοι λόγω υποχρεώσεων δεν τα κατάφεραν να πουν το “ναι”.

Read More

And More