Μιχάλης Μαρίνος: Οι διασκεδαστικές στιγμές στα γυρίσματα της σειράς “Έλα στη Θέση μου” [video]

Ο Μιχάλης Μαρίνος τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Alpha, “Έλα στη Θέση μου” και να παρουσιάζει μαζί με την Ναταλία Δραγούμη την μουσική εκπομπή “Στα Τραγούδια λέμε ναι” στην ΕΡΤ. Μπορεί καθημερινά να περνά πολλές ώρες στα τηλεοπτικά πλατό, όμως περνά και διασκεδαστικές στιγμές με τους συναδέλφους του ηθοποιούς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο γνωστός ηθοποιός, το απόγευμα της Τρίτης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ένα video από τις αστείες στιγμές στα γυρίσματα του “Έλα στη Θέση μου” στα στούντιο στα Σπάτα με την Αθηνά Οικονομάκου, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Παύλο Ευαγγελόπουλο, τον Μαρίνο Κόνσολο, την Ευαγγελία Συριοπούλου και την Άνδρη Θεοδότου που τους έχει πιάσει νευρικό γέλιο.

Όπως σημειώνει με χιούμορ ο Μιχάλης Μαρίνος στην ανάρτησή του: “Ενταξειιιιι….νευρικό γέλιο…και όλα τελειώνουν Dream Team @athinao1konomakou @gtsimitselis @evagelopoulos_pavlos @marinoskonsolos @evagelia_siriopoulou_official @andritheodotou”.

Δες το video

https://www.instagram.com/p/B37AfOJpyB6/

Και τα γέλια συνεχίζονται!

Read More

And More