Νικολέττα Καρρά: Αυτή είναι η αγαπημένη της σειρά από αυτές που έχει παίξει [video]

Η Νικολέττα Καρρά μετρά περίπου 19 χρόνια στο χώρο της υποκριτικής και έχει διαγράψει μια σπουδαία πορεία, αφού έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα. Με ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές όλων των καναλιών μεταξύ των οποίων “Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη”, “Επτά θανάσιμες πεθερές”, “Η ώρα η καλή”, “Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα”, “Το Κόκκινο Δωμάτιο”, “Πενήντα – Πενήντα”, “Μαρία η άσχημη”, “Η Πολυκατοικία”, “Οι Συμμαθητές” και το “Μην Ψαρώνεις”, η ίδια έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μοιράζοντας διάφορες στιγμές της ζωής της. Αυτή τη φορά, η Νικολέττα Καρρά θέλησε να απαντήσει σε μερικά ερωτήματα των followers της και τους ζήτησε να της στείλουν τις απορίες τους. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε η ίδια κλήθηκε να αποκαλύψει ποια από τις επιτυχημένες σειρές που έχει συμμετάσχει αλλά και πρωταγωνιστήσει είναι η αγαπημένη της, με εκείνη να απαντά έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη τους “Συμμαθητές”.

Δες το βίντεο:

Η Νικολέττα Καρρά βρισκόταν για τρεις σεζόν στους “Συμμαθητές” έχοντας τους ρόλους των Τατιάννα Παππά και Αθανασία Μπενάκη.

Read More

And More