Ντόρα Μακρυγιάννη: H κακοποίηση από πρώην σύντροφό της και ο λόγος που του έκανε ασφαλιστικά μέτρα! (video)

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» βρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η γοητευτική πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη στα 17 της χρόνια, από πρώην σύντροφό της.

«Ρωτήθηκα και θα ήταν μεγάλο ψέμα να απαντήσω “όχι δεν μου έχει συμβεί”. Πήρα την απόφαση να το πω γιατί -αν μη τι άλλο- όταν γίνεσαι γνωστός και ο λόγος σου είναι δημόσιος μπορεί να βοηθηθούν κάποια άτομα. Είχα υποστεί ψυχολογική και σωματική βία από κάποιο σύντροφό μου. Δεν θέλω να πάρει έκταση άλλο, γιατί ήδη σε κάθε συνέντευξη ρωτάται συνέχεια. Δεν θέλω να μιλάω για αυτό, για ένα και μοναδικό λόγο: το έχω αφήσει πίσω μου και δεν έχω καμία κακία για αυτόν τον άνθρωπο. Δεν θέλω να νιώθει άσχημα αυτός ο άνθρωπος, ακόμα κι αυτό μέσα μου κάπως το έχω δικαιολογήσει πλέον», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Όταν συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, πρέπει να προστατέψεις τον ίδιο σου τον εαυτό και βγαίνεις από τη φούσκα του “εγώ φταίω για όλα”. Ξαφνικά μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα. Βγήκα τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά μετά λύθηκε και το θέμα. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται βοήθεια μόνο το “θύμα”, ο άνθρωπος που τα βιώνει όλα αυτά, αλλά και ο άνθρωπος που τα κάνει».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More