Όλγα Πηλιάκη: Σιδερώνει και “τρελαίνει” το Instagram με το ακροβατικό της [pic]

Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια και καθημερινά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους στο Instagram διάφορα καμώματα των παιδιών τους. Ο Μανώλης και η Μαλένα είναι οι πρωταγωνιστές της ζωής τους και φυσικά αποτελούν τη μεγάλη τους αδυναμία, αφού τους παίρνουν μαζί τους όπου και αν πάνε.

Η Όλγα Πηλιάκη μπορεί να είναι μητέρα δύο παιδιών, όμως διαθέτει κορμί… λαμπάδα. Η ενασχόλησή της με τη ρυθμική γυμναστική και το χορό έχουν συμβάλλει σημαντικά ώστε να διατηρείται πάντοτε σε φόρμα. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ιδίως στο Instagram, μέσα από το οποίο μας δείχνει διάφορες οπτικές της καθημερινότητάς της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια που σιδερώνει τα ρούχα της οικογένειας. Βέβαια, η ίδια, όπως θα δεις, δεν σιδερώνει με τον τρόπο που σιδερώνουμε όλες αλλά με τρόπο μου μας άφησε με… ανοιχτό το στόμα. Η Όλγα Πηλιάκη “τρέλανε” τους followers της με τα ανοίγματά της!

Δες τη φωτογραφία:

Η Όλγα Πηλιάκη απλά… δεν υπάρχει!

Read More

And More