Πως παρουσιάζει ο Alpha την άφιξη της Αγγελικής Νικολούλη στο σταθμό ;

Μπορεί η είδηση της άφιξης της Αγγελικής Νικολούλη στον Alpha να “παίζει” εδώ και καιρό στα Media, μπορεί επίσης εδώ και καιρό να την είχε καλέσει στην πρώτη εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη , όμως, μέχρι τώρα το κανάλι δεν είχε ανακοινώσει κι επισήμως την άφιξη της “Μις Μαρπλ” στην Κάντζα.

Φυσικά ήταν μόνο ζήτημα χρόνου για το πότε θα προχωρούσε ο σταθμός σε μία τέτοια κίνηση και η κίνηση αυτή έγινε ! Μάλιστα, οι ιθύνοντες της Κάντζας αποφάσισαν αρχικά να μην στείλουν κάποια ξεχωριστή ανακοίνωση για την γνωστή δημοσιογράφο, αλλά να μας γνωστοποιήσουν και με την… βούλα την νέα τους συνεργασία, μέσα από ένα ενιαίο, αναλυτικότατο ηλεκτρονικό αρχείο που μας έστειλαν μέσω mail και μέσα σε αυτό περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια το νέο τους πρόγραμμα, το πρόγραμμα της σεζόν 2012-2013.

Οσο για το πως ακριβώς παρουσιάζεται η Αγγελική και το “Φως στο τούνελ” ;

“…Το θρυλικό και πολυβραβευμένο “Φως στο Τούνελ” έρχεται στον Alpha, για να καθηλώσει τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου. Η εκπομπή, που σε 17 χρόνια έχει εντοπίσει πάνω από 1.400 αγνοούμενους και έχει εξιχνιάσει 18 δολοφονίες, επιστρέφει πιο επίκαιρη από ποτέ.

Η Αγγελική Νικολούλη, με την πολύχρονη εμπειρία της αλλά και τη μεθοδική και επίμονη έρευνά της, θα σταθεί για μια ακόμη φορά στο πλευρό των συνανθρώπων μας, αναζητώντας τα ίχνη αυτών που εξαφανίστηκαν, κάτω από περίεργες συνθήκες, ενώ θα επιχειρήσει να ρίξει φως σε υποθέσεις που απασχολούν και τις αστυνομικές αρχές.

..”

Τέλος, μεμονομένη πιο αναλυτική ανακοίνωση για την Αγγελική και το “Φως στο τούνελ”, αναμένεται να μας σταλεί προπαραμονές της πρεμιέρας της εκπομπής στους δέκτες μας, κάπου εκεί δηλαδή περί τις αρχές Νοέμβρη.

Read More

And More