Σάσα Σταμάτη: Το TLIFE στα γυρίσματά της για το νέο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος» – Φωτογραφίες

Η νέα σειρά του Στράτου Μαρκίδη «Αν Ήμουν Πλούσιος», μία σειρά που μιλά τη γλώσσα της αυθεντικής κωμωδίας, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 20:45 στον ΑΝΤ1. Κάθε βράδυ θα επιχειρεί, μεταξύ αστείου και σοβαρού, να δώσει απάντηση στο ερώτημα εάν, τελικά, το χρήμα φέρνει την ευτυχία. Απρόβλεπτοι χαρακτήρες εκτός ορίων, όμως μονίμως εντός κωμικοτραγικών καταστάσεων, αλλά και ανατρεπτικές εξελίξεις που θα θέσουν υπό αμφισβήτηση, τη γνωστή ρήση «αν έχεις τύχη διάβαινε».

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Γερονικολού, Σωτήρης Καλυβάτσης, Μπέσυ Μάλφα, Κάρμεν Ρουγγέρη, Φωτεινή Τσακίρη, Κώστας Αποστολάκης, Χάρης Τζωρτζάκης, Γιάννης Ποιμενίδης, Άννα Μενενάκου, Κατερίνα Στικούδη, Τζένη Κάρνου, Νίκη Σκιαδαρέση, Μελίνα Σπετσιέρη, Άρης Αντωνόπουλος, Γεωργία Τσαγκαράκη, Βίκτωρας Πέτσας, Δημήτρης Κολιοδήμος, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Jerome Kaluta, Σπύρος Ντούγιας.

Ένα guest ρόλο στη σειρά θα έχει και η Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επιστρέφει ξανά στον ΑΝΤ1, αλλά αυτή τη φορά ως… ηθοποιός. Η Σάσα θα υποδυθεί τον εαυτό της, δηλαδή μια παρουσιάστρια, που αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην πλοκή του σεναρίου. Χωρίς δεύτερη σκέψη, λοιπόν, δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση του Στράτου Μακρίδη και, μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης, πραγματοποίησε τα πρώτα γυρίσματά της, μαζί με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια και απαθανάτισε την Σάσα Σταμάτη… επί τω έργω. Ανανεωμένη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ, υπάκουσε ακριβώς στις σκηνοθετικές οδηγίες του Στράτου Μαρκίδη και απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο άψογη επαγγελματίας είναι, σε ό,τι κι αν καταπιαστεί.

Δες τις φωτογραφίες:

Τα μαλλιά της Σάσας Σταμάτη επιμελήθηκε ο Χρήστος Μιχαηλίδης και το μακιγιάζ της η Χριστίνα Σταματογιαννοπούλου, ενώ το όλο styling η Ειρήνη Βάσσου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More