10 φωτογραφίες παιδιών που θα αποκαταστήσουν την πίστη σου στην… ανθρωπότητα!

Όσο σκληρός κι αν είναι αυτός ο κόσμος υπάρχει κάπου κρυμμένη η αθωότητα και η καλοσύνη και συνήθως αυτή προέρχεται από τα παιδιά. Πολλά ακούμε και βλέπουμε καθημερινά που μας ταράζουν όμως τα παιδιά βρίσκουν πάντα τον τρόπο να μας συγκινούν και να μας θυμίζουν ότι το καλό δεν θέλει πολλά και ότι είναι πιο εύκολο από όσο νομίζουμε να κάνουμε μια καλή πράξη που θα κάνει τον κόσμο καλύτερο.

Τα 10 παιδιά που θα δεις παρακάτω έκαναν μια καλή πράξη. Δεν περίμεναν ανταπόδοση ούτε το έκαναν για τη φήμη. Όμως χάρη στην τεχνολογία τα νέα μεταδόθηκαν παντού. Και αυτά τα 10 παιδιά δεν είναι τα μόνα που κάνουν καλές πράξεις. Είναι όμως χαρακτηριστικά παραδείγματα που θα αναπτερώσουν το ηθικό σου και θα αποκαταστήσουν την πίστη σου στο ανθρώπινο είδος!


Αυτό το 9χρονο αγόρι δημιούργησε ένα μικρό καταφύγιο για τα αδέσποτα ζώα στο γκαράζ του σπιτιού του και φυσικά βρήκε πολλή υποστήριξη στο διαδίκτυο.


Αυτός ο μικρούλης προσπάθησε να βοηθήσει το λαγό να βρει τους φίλους του ακόμη και αν πρόκειται απλώς για άγαλμα!


Ο 6χρονος Christian McPhilamy από τη Φλόριντα μάκραινε για 2 χρόνια τα μαλλιά του για να δωρίσει σε νοσοκομείο για παιδιά παρά το μπούλινγκ που δέχτηκε από συμμαθητές του.


Αυτός ο μικρός μαθητής αποταμίευε χρήματα και όταν ο πατέρας του τον ρώτησε πώς θέλει να ξοδέψει τα 120 δολάρια που είχε μαζέψει εκείνος του απάντησε ότι ήθελε να φτιάξει γεύματα για άστεγους!


Η μικρή Kiana πούλησε όλα της τα λούτρινα ζωάκια και τα λεφτά που μάζεψε τα διέθεσε για να περνούν καλύτερα τα πραγματικά ζώα!


Ένα μωρό κοριτσάκι σκουπίζει τα δάκρυα του Ιάπωνα που κλαίει στην τηλεόραση!


Μια ομάδα κοριτσιών στον Καναδά κρέμασε σε πολλές κολώνες της γειτονιάς μπουφάν για τους άστεγους ενόψει του χειμώνα.


Αυτός ο Σύριος πρόσφυγας είχε γίνει γνωστός γιατί έφτασε στην Ελλάδα μεταφέροντας με αυταπάρνηση μαζί του τον αγαπημένο του σκύλο.


Ένα αγόρι στο Μπαγκλαντές ρισκάρει τη ζωή του στις πλημμύρες για να σώσει ένα μικρό ελάφι.


Ο 8χρονος Νώε έδωσε μαθήματα ζωής όταν αποφάσισε να συμμετέχει σε αγώνες μίνι τρίαθλου μαζί με τον ανάπηρο αδελφό του!

Read More

And More