Διάσημα παιδιά: Αυτά είναι τα πιο χαριτωμένα!

Τα παιδιά των διασήμων και ειδικά τα μικρά είναι συνήθως διάσημα διότι οι γονείς τους είναι πολυφωτογραφημένοι αστέρες του κινηματογράφου, της μουσικής κ.λ.π. Δεν είναι απαραίτητο να έχουν κάνει κάτι, άλλωστε πολλά από αυτά είναι ακόμη πολύ μικρά ή και μωρά μιας και το baby boom “πλήττει” το Χόλιγουντ την τελευταία δεκαετία!

Είναι όμως μερικά παιδιά διασήμων που ξεχωρίζουν, έχουν αυτό το… κάτι που κάνει το φακό να τα λατρεύει! Σου έχουμε ήδη παρουσιάσει τα πιο stylish παιδιά των επωνύμων (που μπορείς να τα δεις κάνοντας κλικ εδώ). Τώρα ξεχωρίσαμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις διάσημων παιδιών (του εξωτερικού για να μην έχουμε παρεξηγήσεις!!!) και σου τις παρουσιάζουμε. Η σειρά είναι ενδεικτική (ή μήπως όχι;) και μπορείς να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις!

Axl Duhamel

Ο μονάκριβος γιος της Fergie και του ηθοποιού Josh Duhamel είναι ένα ξανθό… όνειρο! Είναι μπριόζος, κατάξανθος και έχει το όνομα του Axl Rose!

Harper Beckham

Ό,τι και να κάνει, ό,τι και να φορέσει γίνεται viral και η λατρεία που της έχει ο μπαμπάς της είναι παροιμιώδης. Είναι όμως και πολύ τσαχπίνα!

Maxwell Johnson

Η κατάξανθη κόρη της Jessica Simpson είναι μάλλον η χαρά κάθε Αμερικανού πατέρα, με τα σχεδόν λευκά της μαλλάκια να ανεμίζουν και το Instagram να παίρνει φωτιά!

Milan Pique

Αυτά τα μαγουλάκια θέλεις οπωσδήποτε να τα τσιμπήσεις! Και όχι άδικα! Ο γιος της Shakira και του ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ είναι ένα μελαχρινό… λουκούμι!

Vivienne και Knox Pitt-Jolie

Κάθε φορά που κοιτάζει κανείς αυτά τα δίδυμα είναι σαν να βλέπει τον Brad Pitt και την Angelina Jolie σε… κλώνους!

Tabitha και Marion Broderick


Τα διδυμάκια της Sarah Jessica Parker και του Matthew Broderick είναι σίγουρα τα πιο χαριτωμένα παιδιά της Νέας Υόρκης!

Πρίγκηπας Γεώργιος

Ακόμα και τώρα που έγινε 3 και ακόμη και αν η αδελφή του προσπάθησε να του κλέψει τη δόξα με τη γέννησή της, ο πρίγκηπας Γεώργιος είναι από τα πιο χαριτωμένα διάσημα παιδιά της υφηλίου!

Read More

And More