Εργασιακή Ψυχολογία: Σπούδασε τώρα στο BCA College την επιστήμη του μέλλοντος

Εσύ ξέρεις ποια είναι είναι η σημαντικότερη αξία για την επιτυχία και την αποτελεσματικότητα κάθε επιχείρησης; Φυσικά, οι άνθρωποι που δουλεύουν για εκείνη και ο τρόπος που αλληλεπιδρούν στο εσωτερικό της! Σε μια εποχή που ο κόσμος της εργασίας αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς, η λειτουργία του εκάστοτε οργανισμού έχει άμεση σχέση με την ποιότητα ζωής των εργαζομένων και επιστήμες, όπως η Εργασιακή Ψυχολογία καλούνται να συμβάλουν ενεργά στη διαμόρφωση της εργασιακής κουλτούρας.

Για αυτό και μέσα από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Εργασιακή Ψυχολογία (Business Psychology) του BCA College θα αποκτήσεις τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από την εργασιακή πρακτική στο χώρο των επιχειρήσεων, ενώ ταυτόχρονα θα μελετήσεις την ανθρώπινη συμπεριφορά, δηλαδή την ψυχολογική θεωρία. Και αυτό γιατί οι επιχειρήσεις είναι οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτές και η ανθρώπινη συμπεριφορά αποτελεί βασικό πεδίο του επιστημονικού κλάδου της Ψυχολογίας. Κίνητρα, μνήμη, αντίληψη, λήψη αποφάσεων, επίλυση προβλημάτων είναι μόνο ένα μέρος των παραγόντων που μελετώνται σε σχέση με τη συμπεριφορά στην εργασία, με διττό στόχο: την καλυτέρευση την εργασιακής ζωής των εργαζομένων και την επιτυχία των οργανισμών.

Τι σου προφέρει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Εργασιακή Ψυχολογία του BCA College;
Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εστιάζει στη μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς στις επιχειρήσεις, με προτεραιότητά του την εκπαιδευτική υποστήριξη των φοιτητών, ώστε να έχουν μια ασφαλή και επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία σε θέσεις που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις στη διοίκηση.

Με την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού προγράμματος, θα έχεις τη δυνατότητα να εργασθείς σε καίριες θέσεις επιχειρήσεων σε τομείς, όπως επιλογή και αξιολόγηση δυναμικού, εκπαίδευση, διοίκηση και ανάπτυξη προσωπικού, ακόμη και με τη μορφή συμβούλων και coach, στο πλαίσιο ενός οργανισμού ή και ανεξάρτητα.

Υψηλό επίπεδο σπουδών με επαγγελματική εξασφάλιση:
Τι σου προσφέρει το BCA College:

Συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Βρετανίας (Plymouth University) το οποίο συγκαταλέγεται στο 2% των καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο.

Άρτια καταρτισμένο προσωπικό με επαγγελματική εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και με υψηλή ακαδημαϊκή εκπαίδευση (η συντριπτική πλειοψηφία των καθηγητών είναι κάτοχοι Διδακτορικού διπλώματος με διεθνείς δημοσιεύσεις σε ακαδημαϊκά περιοδικά και εκτενή διδακτική εμπειρία σε ελληνικά αλλά και σε ξένα πανεπιστήμια ή έχουν διατελέσει σε θέσεις ευθύνης σε μεγάλους επιχειρηματικού ομίλους της Ελλάδας ή του εξωτερικού).

Απόκτηση αγγλικής παιδείας και συστήματος εκπαίδευσης. Η διδασκαλία των μαθημάτων ειδικά κατά τα τελευταία 2 έτη σπουδών γίνεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα. Έτσι ο σπουδαστής με την αποφοίτησή του είναι σε θέση με αυτοπεποίθηση να αναζητήσει το επαγγελματικό του μέλλον τόσο σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Σύγχρονα διδακτικά εργαλεία που εξασφαλίζουν την άρτια εκπαίδευσή (ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες, ερευνητικές βάσεις, ηλεκτρονικές πλατφόρμες διδακτικού υλικού κλπ.) ό,τι ακριβώς θα είχατε στην περίπτωση που φοιτούσατε σε οποιοδήποτε βρετανικό πανεπιστήμιο.

Ολιγομελή τμήματα και συχνή επικοινωνία με τους καθηγητές του κάθε μαθήματος με διάφορα ηλεκτρονικά μέσα σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Παρακολούθηση ειδικών διαλέξεων από επιφανείς guest lecturers του επιχειρηματικού, αλλά και του ακαδημαϊκού κόσμου.

Αθλητικές, αλλά και καλλιτεχνικές δραστηριότητες με στόχο να απολαύσετε πραγματικά τη ζωή σας στο BCA.

Read More

And More