Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.12.2015 | 10:00

Ευχοστολίδια: Τα παιδιά εύχονται, η ΟΠΑΠ πραγματοποιεί!

Ευχοστολίδια: Τα παιδιά εύχονται, η ΟΠΑΠ πραγματοποιεί!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η ΟΠΑΠ για ακόμη μία φορά, χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, υλοποιώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ευχοστολίδια». Στόχος της εταιρείας είναι πάνω από τρείς χιλιάδες παιδικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα υλοποιήσει έργα υποδομής σε Σωματεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», με στόχο να προσφέρει ένα καλύτερο αύριο στους μικρούς μας φίλους.

 
Η ΟΠΑΠ για δεύτερη συνεχή χρονιά καλεί όλους να επιλέξουν τα Ευχοστολίδια που έχουν ζωγραφίσει τα 3.000 παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», για να δουν τη χριστουγεννιάτικη τους ευχή να γίνεται πραγματικότητα.


Τα Ευχοστολίδια αποτελούν μια μεγάλη ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης. Τα παιδιά της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα, και έχουν γράψει τη δική τους Χριστουγεννιάτικη ευχή. Όσοι λοιπόν βρεθούν στα τρία πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, έχουν τη δυνατότητα να δουν αυτές τις ευχές στις ζωγραφιές και να τις εκπληρώσουν αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται. Με την παράδοση του δώρου, στις Χριστουγεννιάτικες εκθέσεις της ΟΠΑΠ σε κάθε πολυκατάστημα, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν και ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών για να θυμούνται πάντα αυτή τη σημαντική τους προσφορά.

Και οι επώνυμοι στο πλευρό των παιδιών!

Στο Athens Metro Mall όπου εγκαινιάστηκε μία από τις τρεις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις ζωγραφικής, έδωσαν το παρόν πλήθος κόσμου και επώνυμοι που αγκάλιασαν αυτή τη πρωτοβουλία.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10