Η ΑΒ Βασιλόπουλος στρώνει το πασχαλινό τραπέζι σε 3000 οικογένειες με παιδιά!

H ΑΒ Βασιλόπουλος, με αφοσίωση στο όραμά της για μια κοινωνία προσφοράς στέκεται στο πλάι των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Οι ενέργειές της καθρεφτίζουν την εταιρική της φιλοσοφία, που διαπνέεται από ευαισθησία για τους συνανθρώπους μας και την αστείρευτη διάθεση για προσφορά.

Με σκοπό να αμβλύνει τις δυσκολίες όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης, η ΑΒ εδώ και χρόνια υλοποιεί προγράμματα καθημερινής διάθεσης γευμάτων σε συνεργασία με φορείς που έχουν τον ίδιο σκοπό σε όλη την χώρα.

Σε αυτό το πλαίσιο, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ελλείψεις που αντιμετωπίζουν σήμερα τα νοικοκυριά και κυρίως την ανάγκη των συνανθρώπων μας για στιγμές αγάπης, η εταιρεία πραγματοποιεί κατά τη διάρκεια των εορταστικών περιόδων ξεχωριστές δράσεις, μοιράζοντας απλόχερα χαρά.


Έτσι, από το 2012 η ΑΒ ένωσε τις δυνάμεις της με την «Τράπεζα Τροφίμων» και το «Μπορούμε» και στρώνει το γιορτινό -χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε τετραμελείς οικογένειες με παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα. Από το 2016, για να πολλαπλασιαστεί το καλό, η ΑΒ υλοποίησε αυτή την ενέργεια και το Πάσχα.

Και φέτος το Πάσχα λοιπόν, η ΑΒ Βασιλόπουλος στρώνει το πιο απολαυστικό γιορτινό τραπέζι, προσφέροντας σε 3.000 οικογένειες με παιδιά όλα τα απαραίτητα τρόφιμα για το πασχαλινό τους γεύμα!

Για να γεμίσουν τα σπίτια με ελπίδα και αισιοδοξία, για να περάσουν οι οικογένειες απολαυστικές στιγμές, για να μπουν για λίγο στην άκρη τα προβλήματα, γύρω από ένα γεμάτο τραπέζι!

Γιατί και αυτό το Πάσχα κερδίζει η αγάπη!

Read More

And More