Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.05.2016 | 14:16

Η ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στηρίζουν το έργο της Κιβωτού του Κόσμου

Η ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στηρίζουν το έργο της Κιβωτού του Κόσμου
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. και τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στηρίζουν το έργο της Κιβωτού του Κόσμου με απλές πράξεις μεγάλης αξίας.
Από τις 2 έως και τις 15 Ιουνίου 2016, αγοράζοντας αγαπημένα προϊόντα Sanitas, Ava, Teza, Carroten, Bioten, Orzene και Noxzema με προσφορά 1+1 δώρο από τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, οι καταναλωτές στηρίζουν το έργο της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς το ποσό που θα διατεθεί, θα εξασφαλίσει την κάλυψη των αναγκών εξοπλισμού του υπό κατασκευή Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου στο Νέο Κέντρο Μέριμνας στον Κολωνό, το οποίο και προβλέπεται να λειτουργήσει εντός του 2016.
Η Κιβωτός του Κόσμου είναι εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Ιδρύθηκε το 1998 από τον τότε εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας, τον Κολωνό. Στόχος της Κιβωτού του Κόσμου είναι η ενίσχυση της μητέρας και της ευρύτερης οικογένειας με τρόπους που εξασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωση όλων ώστε να αποφευχθεί η ιδρυματοποίηση των παιδιών.
Η Κιβωτός του Κόσμου συγκεντρώνει περίπου 500 παιδιά, καλύπτοντας την καθημερινή τους σίτιση, τις ανάγκες τους για ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη, αλλά και την εκπαίδευση τους.
Η ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. στέκεται αρωγός του έργου της Κιβωτού του Κόσμου με απλές πράξεις μέσα στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Απλές πράξεις που θα αποκτήσουν μεγάλη αξία στον χώρο του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου, στο Νέο Κέντρο Μέριμνας του Οργανισμού.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 14:18

Check this
Δεν είναι αυτό που νομίζεις! Ένα stylish χτένισμα που μοιάζει δύσκολο αλλά γίνεται πανεύκολα!
Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ: Η fashion editor προτείνει τα ωραιότερα της αγοράς
Ασκήσεις για σύσφιξη και γράμμωση που μπορείς να κάνεις σε ένα δωμάτιο
Μια μυκονιάτικη βίλα διεθνών προδιαγραφών που θα σε ενθουσιάσει με την κομψότητά της
Top 10